14.9.2018

Makuuhuoneen sisustuspäivitys

Bedroom
Bedroom
Bedroom
Bedroom
Olen jo tovin ihastellut kaikenlaisia ihania petauksia, joita olen erilaisissa sisustuskuvissa nähnyt. Sisustusintohan niistä nousee ja nyt olen hiljalleen keräillyt pieniä lisiä makuuhuoneemme sisustukseen. Ja ainakin omasta mielestäni ilme on parempi.

Ensimmäiseksi mukaan tarttui Ikeasta ihana hennon vaaleanpunainen tyyny. Tyynyä oli myös harmaana, mutta ajattelin tuon vaaleanpunaisen toimivan makuuhuoneessamme paremmin. Mutta ehkäpä haluan vielä toisen samanlaisen.

Elokuussa löysin kirpputorilta nuo kaksi mustaa koria, vailla selkeää paikkaa tai käyttötarkoitusta. Mutta kuitenkin niihin silmäni iskin. Nyt tuolta tasolta sai lähteä taulu pois ja korit tulivat tilalle. Ei niillä vieläkään varsinaista käyttötarkoitusta ole, mutta olkoot tuossa nyt ilmettä tuomassa. Hieman haaveilen jostain viherkasvista koreihin, mutta tuossa makuuhuoneessa ei oikein mikään taida pärjätä kun verhot ovat lähes aina kiinni. Mutta pidän ideasta, että makuuhuoneessa olisi joku ilmaapuhdistava viherkasvi. Vinkkejä näistä otetaan vastaan.

Viimeisenä hankintana ovat Marimekon ihanat Räsymatto -lakanat. Tiesin heti kun näin näiden ilmestyneen, että jossain vaiheessa haluan ne. Olen muutenkin jo tovin haikaillut uusia lakanoita ja kesällä lahjaksi saamalleni Marimekon lahjakortille ei tarvinnut keksiä käyttökohdetta kauaa.
Täältä voit käydä katsomassa miltä makuuhuoneessa näytti aiemmin.

Eihän meidän makuuhuoneessa aina tältä näytä, itse asiassa peti on harvoin pedattuna arjen tohinoissa. Ja näköjään näihinkin kuviin jotain ylimääräistä on jäänyt, mutta jätetään se tarkkasilmäisimpien tehtäväksi etsiä mitä.

2 kommenttia:

  1. Nuo marimekon lakanat ovat kyllä aivan super ihanat! Ja hauska sattuma: meillä on sama sänky ja päiväpeitto täällä kotona! :D

    https://ollaanko-jo-perilla.blogspot.com

    VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!