10.7.2018

Tekemistä kesälomapäiviin (sisältää seitsemän vinkkiä)

DSC_5417
DSC_5401
DSC_5155
DSC_5136
DSC_4765
Ajattelin miettiä takataskuun muutamia ideoita niiden kesälomapäivien varalle, jolloin ei ole mitään suunnitelmia ja jotain tekemistä olisi hyvä olla. Alunperin tarkoitus oli tehdä lista paperille tai puhelimeen, mutta miksipä en jakaisi ideoitani myös teille, jospa joku muukin kaipaa ideoita.

Nämä ideat ovat tehty sillä ajatuksella, että ne voi toisiaa vetää takataskusta samana aamuna, eivätkä vaadi suuria valmisteluja.

Retki Kuralan kylämäkeen
Kuralan kylämäessä ollaan käyty muutamana kesänä. Kylämäkeen pääse ilmaiseksi ja mukaan voi vaikka napata pienet eväät ja viettää piknikiä 1950-luvun miljöössä.

Zoolandia
Zoolandiassa emme ole vielä koskaan käyneet vaikka se ihan lähellä onkin. Kehuja olemme paikasta kuulleet, joten ehkä tänä kesänä on aika testata Zoolandia.

Päivä Seikkailupuistossa
Seikkis on mahtava paikka, jossa vierähtää helposti tovi jos toinenkin. Samalla kertaa voisi käydä Kupittaan lintulammikolla katsomassa sen asukkaita.

Eväsretki pyörillä
Tästä lapset tykkäisivät varmasti! Eväät matkaan mukaan ja pyörällä johonkin kivaan paikkaan.

Jakke ja Jokke -seikkailu 
Kauniina kesäpäivänä voi hypätä Aurajokeen Jakke Jokilautan kyytiin ja jokiseikkailun jälkeen vaihtaa Jokke Jokijunaan ja ihastella Turkua junan kyydistä.

Perheen leffailta 
Kesällä ulkoillaan paljon ja itselläkin moni idea liittyy ulkoiluun. Kuitenkin niitä kesäisiä sadepäiviä mahtuu aina joukkoon. Joten silloin voi hyvillä mielin viettää koko perheen leffailtaa.

Kyläily 
Ulkona tai sisällä. Aika tuntuu menevän usein sekä lapsilla että aikuisilla joutuisammin kun on perheen ulkopuolista seuraa. Sadesäällä voi touhuta sisätiloissa ja kauniilla säällä ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!