7.12.2018

Mitä joulupöydän koristeeksi tänä vuonna?

DSC_6213
DSC_6214
DSC_6229
Joulu | Christmas 2017
DSC_6211
Joulukuuta on menty eteenpäin jo jokunen päivä ja sehän tarkoittaa myös joulun lähestymistä päivä päivältä. Joulumieli nostaa päätään myös hetki hetkeltä enemmän. Ajatukset ovat jouluisia, mutta käytännön tasolla vielä tekemistä riittää. Tämä postaus on ollut tekeillä jo varmaankin viikkoja, mutta ei ole edennyt julkaisukelpoiseksi.

Jokunen koriste on jo kaivettu esiin ja nyt pitäisikin miettiä mihin koristeita laittaisi ja millaisilla kokoonpanoilla. Joulupöydän kattaus on jo ollut mielessä jokusen aikaa, kun satuin näkemään jossain inspiroivan kuvan. Sen suhteen on jonkinlaiset suuntaviivat olemassa, mutta yksityiskohdat vielä puuttuvat.

Tällä kertaa joulupöydästämme tulee löytymään harmaata, joka itse asiassa hieman mietityttää minua. Kaksi vuotta sitten pöydästä löytyi havuja, punaista, valkoista ja itse asiassa myös harmaata. Täältä voit käydä katsomassa miltä kattaus tuolloin näytti. Viime vuoden värit olivat valkoinen ja kulta, harmaalla ripauksella tuolloinkin. Olin aivan unohtanut, että harmaata on ollut molempina vuosina! No tänä vuonna harmaa on hieman erilaisessa roolissa. Jos vielä kaipaat vinkkejä joulupöydän koristeluun, kurkkaaa myös tämä postaukseni, jossa esittelen muutamia ideoita.

Kynttilöitä kattauksesta varmasti joka vuosi. On vaikea kuvitella joulupöytää ilman kynttilöitä. Vaikka toisaalta tuollainen paristokäyttöinen jouluvalo tuo myöskin kaunista valoa ja mukavaa tunnelmaa joulupöytään. Myös luonnonmateriaalit kiehtovat, ehkäpä siis niitäkin kattauksen koristeeksi. Havuja tai varpuja luultavimmin.

Joko teillä on joulu löytänyt tiensä kotiin vai odotteletteko vielä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!