16.11.2018

Ensimmäinen kranssini

Blomma creatives
Blomma creatives
Blomma creatives
Blomma creatives
Blomma creatives
Blomma creatives
Varpublogit viettivät pikkujoulujaan superihanan Blomma Creativesin työhuoneella Barkerin vanhalla kutomolla. Pikkujoulut järjestettiin melko nopealla aikataululla, mutta ihana tapaaminen herkkuineen saatiin aikaiseksi. Miljöö oli niin upea, että aika helppoahan tunnelman luominen oli. Taustalla soi nostalgiset joululaulut ja olimme kauniiden viherkasvien, kranssien ja kukkien ympäröimänä yhden ison pöydän äärellä.

Itse saavuin paikalle sen kuuluisan 15 minuuttia myöhässä kun esikoinen kaatui kotona tuolilla, ja äitihän siihen vaadittiin lohduttajaksi. Hyvin kuitenkin ehdin mukaan, muut Varput siellä laittelivat pöytää koreaksi. Murenasta saatiin kasa herkkuja pikkujouluihin ja pakko on suositella heidän pestoaan! Mere oli Murenan ohjeen mukaan sekoittanut peston joukkoon mascarponea, todella hyvää!

Ilta sujui höpötellen ja kransseja puuhaillen. Blomman Kristiina opasti meitä kranssin teossa ja kertoili hieman kasveista, ja niiden talviunesta. Kristiinan kasvikorvakoruja ja viikonloppuja kimppuja löytää Turusta mm. PUF design marketista. Itselle ilta toimi täydellisenä irtiottona arjesta, pääkopan tyhjentämisenä ja rentoutumisena.
Blomma creatives
Blomma creatives
Oman kranssini tein tuollaisena puolikkaana. Kranssi oli ensimmäinen ikinä tekemäni, ja koukutuin täysin. Hankintalistalta löytyy kukkateppiä, kukkalankaa ja rautalankaa. Blommassa tekemääni kranssiin käytin oliivinlehtiä, pistaasia (ei liity pähkinään, ilmeisesti) sekä eukalyptysta vihreänä ja  pronssin sävyyn värjättynä. Kotona paikka kranssille löytyi valkoisesta rautakehikosta.

Paikka on mielestäni juuri täydellinen, eikä vaadi muuta koristetta ympärilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!