27.6.2018

Toista kertaa ekokosmetologilla

Beauty Garden
Beauty Garden
Beauty Garden
Beauty Garden
*Yhteistyössä EkoKauneushoitola Karoliina K

Tänään sain hetken ihan vain itselleni kun parkkeerasin auton idyllisten puutalojen katveeseen ja pääsin ekokosmetologin Karoliina K:n uniikkiin hoitoon 75 minuutiksi. Karoliinalla on nykyään Liedon hoitolan lisäksi supersympaattinen studio Turussa. Helmikuussa sain Karoliinalta uniikin hoidon päätteeksi Beauty Gardenin tuotteita, joilla jatkoin ihonhoitoa kotona. Täältä voit lukea aiempia kokemuksiani.


Ekokosmetologin uniikki hoito 

Molemmat Karoliinan tekemät joidot ovat olleet uniikkeja, juuri minun ihoni tarpeisiin räätälöityjä. Molemmilla kerroilla kyse on ollut kasvohoidosta, mutta pelkästä kasvohoidosta puhuminen olisi liian suppeaa. Hoito ei todellakaan ole rajoittunut pelkkiin kasvoihin, vaan se on ylettynyt niskaa ja kaulaa pitkin hartioihin ja käsiin. Myös jalat polvista alaspäin ovat saaneet osansa, joten ymmärrätte varmaan miksi tuntuu vähän hassulta puhua pelkästä kasvohoidosta. 

Toki painotus on ollut kasvojen ja kaulan alueella. Ne ovat saaneet nauttia puhdistuksesta, naamiosta, kuorinnasta, kosteutuksesta ja niin edelleen. Mutta kyllä siitäkin nauttii enemmän kun varpailla lepää lämmin pyyhe ja käsiä ja jalkoja hierotaan. 


Uusia tuotteita ihon tarpeiden mukaan 

Blogin kuvien ja pikaisen Muumimaailmassa tapahtuneen tapaamisen perusteella Karoliina oli miettinyt uutta hoitoa ja uusia tuotteita. Kuvista Karoliina oli huomannut uurteiden vähenemistä, joka oli itseltä jäänyt täysin huomaamatta. Sen sijaan erityisesti leuan näppylät ja nenän kuivuus eivät olleet jääneet meiltä kummaltakaan huomaamatta. 

Leukani on edelleen kuin teini-ikäisen (eikä se ollut tällainen edes silloin). Uutta näppyä tulee jatkuvalla syötöllä. Tällä kertaa kasvohoidossa käytetyillä tuotteilla yritetään saada näpyt puhkeamaan kunnolla, jotta niistä päästäisiin eroon. 

Kesäksi vaihdettiin myös kevyempiin tuotteisiin hieman tuhdimmista kehäkukkatuotteista. Ja vaikka kuinka ihastuikin siihen kamomillapuhdistukseen, lähti tällä kertaa kotiin uutuustuote, nimittäin kirkastava orvokkipuhdistus. Näppyisyyden takia kokeillaan toisia tuotteita, sillä liian tuhdit ja rasvaiset tuotteet voivat myös aiheuttaa ihon tukkoisuutta. Sovimme myös, että nyt jätän kehäkukkaöljyn kasvoilta pois ja kosteusvoiteena saa toimia orvokkifluid. 

Nyt katsotaan miten iho reagoi näihin tuotteisiin ja palataan asiaan jälleen myöhemmin. Vähän jo mietittiin mitä se voisi mahdollisesti syksyllä olla, mutta ensin katsotaan kesä orvokkituotteiden kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!