21.6.2018

Naimakaupat Vegasissa - Samppalinnan kesäteatterissa

Samppalinna7
Samppalinna8
Samppalinna
Samppalinna
Samppalinna
Kuvat 1 ja 2 Mika Nurmi

*yhteistyössä Samppalinnan kesäteatteri

Kesäteatteri kuuluun olennaisena osana suomalaiseen kesään ja esityksiä löytyy pieniltäkin paikkakunnilta. Kesäteatterilla on pitkä historia omassakin elämässäni, lapsesta asti olen kesäteatterissa käynyt. Aluksi Vartiovuorenmäellä koko perheen esityksissä ja sittemmin juurikin Samppalinnassa. Ihmemaa Oz, Ronja Ryövärintytär, Sound of Music, Hääkeikka, Sininen ja Valkoinen ja monet muut on tullut kesäteatterissa nähtyä. Joten olin varsin iloinen kun meille Varpubloggajille tarjoutui tilaisuus päästä katsomaan tämän kesän esitys Naimakaupat Vegasissa Euroopan ensi-iltaan.

Naimakaupat Vegasissa


Näyttelijäkaarti on vaikuttava, mukana ovat nimittäin Veeti Kallio ja Reeta Vestman (joita olen käynyt katsomassa Turun kaupunginteatterin Kakolassa), Marko Maunuksela, Antti Lang sekä Antti LJ Pääkkönen. Omasta mielestäni varsin hyvät lähtökohdat musiikkipuolelle. Ja onhan kyseessä Broadway -musikaali, joten viihdyttävää kesäteatteria sopii odottaa.

Kylmät väreet valtasivat vartalon kun musiikki alkoi soimaan näytelmän alkaessa. Kyllä livemusiikki on hyvää! Kahdeksanhenkinen bändi onkin yksi Samppalinnan ässistä. Naimakaupat Vegasissa kertovat Betsyn ja Jackin matkasta Vegasiin, tarkoituksenaan mennä naimisiin nopeasti. Mutta Vegasin houkutukset tuovat mutkia matkaan eikä juttu olekaan niin yksinkertaista kuin olettaisi.

Kasinon kunkku saa aikailevan sulhasen mukaansa korttipeliin ja panokset nousevat korkeammalle kuin voi kuvitellakaan. Rakkauteen tulee ryppyjä ja tilanne alkaa näyttämään toivottomalta. Jack tuntuu olevan mahdottoman edessä.

Ensimmäinen puoliaika meni nopeasti ja viereisetkin katsojat ihmettelivät että joko on puoliajan aika. Esityksen ensimmäinen puoliaika oli viihdyttävää kesäteatteria, mutta panokset nostettiin kattoon toisella puoliajalla. Aivan loistavaa viihdettä! En halua paljastaa yksityiskohtia, mutta naurunremahduksilta ei voinut välttyä! Roolitus on mielestäni onnistunut loistavasti.

Oli ihanaa saada pieni breikki tähän loma-arkeen ja mennä miehen kanssa kahdestaan kesäteatteriin. Tällaiset pienet jutut tekevät kyllä hyvää. Suosittelen lämpimästi tarkastamaan oman kalenterin, josko sieltä löytyisi paikka pienelle Vegasin matkalle, Naimakaupat Vegasissa pyörii Samppalinnassa 17.8. asti.

Kiitos Samppalinnan kesäteatteri tästä pienestä irtiotosta!

Ps. Miten ihmeessä lei liittyy Vegasiin? Se selviää katsomalla tämän kesän esitys Samppalinnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!