25.2.2018

Vinkkejä pääsiäissisustukseen

Easter decorations
Easter decorations
DSC_4425
DSC_4365
DSC_4363
Kaupassa käydessäni ihmettelin hieman, että miksiköhän nyt jo on niin paljon pääsiäistuotteita myynnissä. Kunnes havahduin siihen, että pääsiäinen on pian. Eli nyt voi hyvin alkaa miettimään pääsiäissisustusta.

Itsetehtyjä koristeita
Vuosi sitten askartelin vessapaperista, sokerista ja vedestä söpöt munankuoret osaksi sisustusta. Täältä voit kurkata ohjeen, superhelppoa! Jemmasin kuoret kaappiin, ja hyvin ovat säilyneet vuoden. Nämä tullaan varmasti näkemään sisustuksessa tänäkin vuonna. Ehkäpä narsisseilla kuten viime vuonna tai ehkäpä vaikka helmililjalla.

Innostuin myös maalailemaan muutamia munia harmaalla kalkkimaalilla ja koristelin helmitarroilla. Nekin päässevät sisustukseen tänäkin vuonna. Pinterestin pääsiäiskansioon jäi kuitenkin pajon ideoita käyttämättä ja ainakin pajunkissakranssi näyttää ihanalta! Ja töhnämuniakin on pitänyt jo useampana vuonna tehdä, olisiko tänä vuonna niiden vuoro.

Sain idean käyttää rautakehikkoa osana pääsiäissisustusta ja pikaisesti somistin sitä kotoa löytyvillä esineillä. Joten nuo maalaamani pääsiäismunat pääsivät kehikkoon roikkumaan ja tuo munankuori sai sisälleen yhden kotoa löytyvän viherkasvin. Ja tietenkin teemaan sopivalla tekstillä. Tätä varmasti vielä jalostan pääsiäiseksi. Siihen sopisi vaikkapa pieni pajunkissakranssi, täytyykin pitää mielessä.

Kauniita kukkia 
Kukat kuuluvat pääsiäiseen ja ehkäpä juurikin tuo narsissi on yleisen pääsiäisen kukista. Helmililjaakin on paljon nähty, mutta myös meille perinteistä joulukukkaa, hyasinttia olen pääsiäisen kukka-asetelmissa nähnyt. Kauniin pääsiäiskimpun saa myös koivunoksista, pajunkissoista ja valkoisista tulppaaneista. Unohtamatta tietenkään itse kasvatettuja pääsiäisruohoja. Viime vuonna meillä kasvatettiin pääsiäisruohot pieniin Aalto -maljakoihin.

Miltä teidän pääsiäinen näyttää tänä vuonna?

*Rautakehikko saatu osana LuKLabel Design Teamia, linkin klikkailusta en hyödy mitenkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!