17.2.2018

Kohti veneretkiä

Quote
DSC_6458
Valmiina veneilyyn
DSC_6459
DSC_6462 Ulkona tuiskaa ja pyryttää, mutta meillä on ajatukset veneilyssä. Oma venettä meillä ei ole, mutta appivanhemmilla on mökillä pieni moottorivene. Tänä keväänä vene on hieman kasvanut, mutta ei sillä kovin pitkiä matkoja taiteta.

Veneilykuume on erityisesti noussut miehelläni, mutta on se hieman tarttunut minuunkin. Mies tilasi kuumeissaan kaksi kirjaa, joiden kanssa valmistaudumme tulevaan veneilykauteen. Saariston kätköissä sisältää 501 nähtävyyttä Suomen meriltä. Täältä nyt nappaillaan tulevan kesän kohteita!

Toinen kirja hankittiin lapsia silmällä pitäen. Muumit merellä -kirjasta löytyy veneilyn alkeita ja esimerkiksi jokamiehenoikeudet. Ehkäpä näin muumien muodossa ne kiinnostavat lapsia ja jotain hiljalleen jää mieleenkin. Näillä eväillä mennään kesää kohti, ja ennen kesän reissuja on ostoslistalla ainakin uudet pelastusliivit esikoiselle, jonka vanhoista tulee painoraja vastaan.

Olkoon tämä postaus ensimmäinen veneilystä, ehkäpä tästä kehittyy vielä jonkinlainen omsa postaussarjansa. Tavoitteena on kesällä tehdä edes pari yön yli kestävää reissua perheen kesken ja kirjoitella niistä. Mies veneilykuumeissaan on etsinyt blogeja perheiden veneilystä eikä vastaan ole tullut halutunlaisia blogeja. Purjehdusblogeja kyllä löytyi jokunenkin, mutta ei sellaisesta näkökulmasta, jota mies olisi kaivannut. Joten minäpä yritän näillä tulevilla veneilyteksteillä luoda jotain sellaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!