11.1.2018

Vauvan huoneesta kohti taaperon huonetta

DSC_6254
DSC_6253
DSC_6257
DSC_6252
DSC_6249
Meidän tytön huone tuntuu edelleenkin keskeneräiseltä ja se jokin uupuu. Siellä nököttää edelleen tuo kamala tuoli (heivaan sen kyllä ihan justiinsa!) enkä oikein tiedä mitä huoneen kanssa tekisin. Hiljalleen on kuitenkin aika siirtyä pinnasängystä pois ja se tietenkin vääjäämättä saa aikaan pientä muutosta huoneessa.

Olemme puhuneet miehen kanssa, että tytöllekin hankittaisiin heti kunnon sänky, 90x200cm. Sattuman kautta pojalle tuli pinnasängyn jälkeen näinkin iso sänky ja se on ollut aivan loistava asia! Niitä tilanteita, että lapsi kaipaa aikuista vierelleen syystä tai toisesta tulee kuitenkin eteen ja tuohon mahtuu lapsen viereen pötköttelemään. Pojan sänky on ostettu aikoinaan Kodin1:stä ja sellaista tytöllekin olemme hieman miettineet. Onneksi netin kautta satuin törmäämään kauppaan, joka niitä toimittaa.

Toisaalta minä haaveilen jostain toisenlaisesta sängystä, nimittäin talosängystä. Varovasti kerroin tästä miehelle, eikä minua tyrmätty heti. Pienoisia hymähdyksiä tuli kun kerroin miehelle, että todennköisesti tämä ideani tarkoittaisi sitä, että hänen tulisi kyseinen sänky tytölle nikkaroida, jotta se olisi tarpeeksi iso. Näyttäessäni kuvia talosängyistä mies totesi, että talo olisi melko helppo toteuttaa tuohon valmiiseen sängynrunkoon erillisillä jalaksilla, jotka laitettaisiin sängyn runkoon kiinni.

Nyt sitten muhittelen ajatusta päässäni. Tuleeko kokonaisuudesta liian massiivinen? Toisaalta se voisi näyttää todella kivaltakin. Olisiko sängyn paikka edelleen tuolla seinällä? Varmastikin, mutta hyvä se on muitakin vaihtoehtoja pohtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!