14.12.2017

Sisustuksen uudet vanhat

DSC_6103
DSC_6111
DSC_6107
DSC_6097
DSC_6101
Jokunen viikko sitten mies kävi tytön kanssa huutokaupassa ja tekikin mukavia löytöjä. Olen jo pidemmän aikaa haaveilut sekä keinutuolista että vanhasta pulpetista. Huutokaupassa sattui molemmat olemaan ja mies teki niistä voitokkaat huudot.

Molemmat ehkä vielä hieman hakevat paikkaa kotonamme, mutta käytössä ovat jo olleet. Lapset ovat viihtyneet pulpetilla piirtelemässä että keinutuolissa keinumassa. Taidettiinpa tämän vuoden joulukorttikuvatkin keinutuolissa ottaa. Keinutuolille hintaa jäi 20€, ja vaikka näistä kuvista se ei näykään, on maalipinta melko huono. Maali on epätasainen ja selkeästi hutiloiden uudelleenmaalattu. Mutta tällä hetkellä se saa olla siinä kunnossa, joskus voidaan sitten miettiä uudelleenmaalausta. Se enempää tuolista ei ole tietoa, enkä yhtään osaa sanoa kuinka vanha se on. Ehkäpä jouluna joulupukki istahtaakin keinutuoliin. Eilen laittaessani joulusisustusta valmiimmaksi. laitoin lampaantaljan keinutuoliin. Näissä kuvissa muuten näyttää todella kolkolta, mutta oli pakko rajata kaikki ylimääräinen sekasorto pois.

Samaten pulpetin iästä minulla ei ole mitään tietoa. Valmistusajankohtana on ainakin vielä käytetty mustetta, sillä pulpetista löytyy teline mustepullolle. Tytön huoneeseen se luultavasti jäänee, mutta onpa vaikea miettiä miten päin sen laittaa! Ensin oli toisessa nurkassa, mutta siirsin sen toiseen nurkkaan ikkunan viereen. Mutta pitäisikö se vielä kääntää toistepäin, tuoli seinää vasten. Väriltään se poikkeaa muusta sisustuksesta, mutta tätä yksilöä ei missään tapauksessa maalata.

6 kommenttia:

 1. talja kuvan voisi laittaa,ja vinkata mistä niitä saa ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo pulpetti on aivan ihana! Olen haaveillut vastaavanlaisesta lastenhuoneeseen myös :) Keinutuoli on myös kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä <3 Vaikka en itse paikalla ollutkaan, niin suosittelen bongailemaan huutokaupoista. Ihan eri hinnoissa kuin torissa tms.

   Poista
 3. upeat löydöt! Me löydettiin talon uumenista myös vanha pulpetti, mutta vaatii varmasti jonkinlaista käsittelyä. Tuo on kyllä upea juuri tuollaisenaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ootte kyllä tehneet mahtavia löytöjä! Ja sun käsissä varmasti onnistuu pieni käsittelykin!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!