8.12.2017

Ideoita ja inspiraatiota joululahjojen paketointiin

DSC_6020
DSC_6009
DSC_6010
DSC_6011
DSC_6008
DSC_6000
DSC_5993
DSC_5994
DSC_5998
DSC_5947
DSC_5939
DSC_5933
Joulu on täällä ihan pian ja meillä ainakin on vielä valmistelut täysin kesken. Lahjoja on hankkimatta, ruokapuoli ajattelematta ja ties vielä mitä. Mutta jo jonkin aikaa sitten sain testattavaksi LuKLabelin joulumallistosta erilaisi paketointitarvikketa ja innoistuinkin miettimään erilaisia tapoja paketoida lahjat.

Aiemmin vinkkasinkin origamitähdistä, joita voi käyttää esimerkiksi osana sisustusta. Tähdet sopivat loistavasti myös osaksi lahjapaketteja, itse kiinnittin ne pienellä palalla kirkasta teippiä.

Pakettiin saa myös hieman erilaista ilmett yksinkertaisten taitosten avulla. Nurjalle puolelle hieman teippiä pitämään taitokset paikallaan, jonka jälkeen paketti paketoidaan normaalisti. Paketti ei välttämättä edes kaipaa lahjanarua ympärilleen.

Ilmettä yksinkertaiseen paketointiin saa myös kauniilla paketointikorteilla. Vinkkinä muuten kerrottakoon, että mikäli haikailet valkoista paperia, voin lämpimästi suositella tuota LuKLabelin nahkajäljiltemäpaperia. Paperi on paksua ja peittävää, yksi kerros riittää eikä paketit näy läpi. Viime vuonna ostin kaupasta valkoista paperia, jotan sai laittaa useamman kerroksen sisällön silti paistaessa läpi.

Nyt vielä täytyy itsekin saada lahjat paketoitua, savotta on vielä edessä. Joko teillä on lahjat hankittuna ja paketoituna?

2 kommenttia:

  1. Kokeilitko Exclusive collection paperia? Millä teipillä sait sen pysymään kiinni? Paperi on aivan ihanaa, mutten saanut sitä pysymään kiinni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tarvitsee kyllä jämäkkää teippiä, sen verran vahvaa paperia. Laitoin useamman teipin palan ihan tavallista teippiä.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!