2.12.2017

Helppo ja nopea adventtikynttelikkö

adventtikynttilä
adventtikynttilä
adventtikynttilä
adventtikynttilä
Niin se vain valmistui, meidän perheen ensimmäinen "adventtikynttelikkö". Jo viime jouluna havut päätyivät pulloihin kynttilöiden koristeeksi ja tänä vuonna vein tuota ideaa hieman pidemmälle.

Laitoin neljään lasiseen pulloon pienen havun, jonka jälkeen lisäsin pulloon vettä. Pullon suuhun lisäsin valkoiset kynttilät, joita olin hieman veistellyt jotta ne mahtuvat paremmin ja pysyvät tukevammin pullossa. Numerot kirjoitin tussilla puisiin "pakettikortteihin", jotka ostin askarteluliikkeestä.

Valokuvaus näin illalla yhdeksän-kymmenen aikaan ei ole paras idea, mutta halusin kuitenkin jakaa idean kanssanne ensimmäistä adventtia silmällä pitäen. Mietin muuten tuohon kirjaintauluun jotain jouluista lausahdusta ja ehdottelin niitä miehelle. Oltiin muuten täysin eri aaltopituudella asian suhteen! Tällä kertaa tauluun päätyi tuo lyhyt ja ytimekäs muunnelma paljon nähdystä "you had me hello" -lausahduksesta, ja se vain jotenkin tuntui hyvältä juuri nyt. Mutta varmasti joulun aikaan tulee näkymään muitakin.

Ihanaa joulunaikaa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!