20.10.2017

Syksyn neljä parasta

Syksy, sateet, synkkyys ja pimeys ovat niitä asioita, jotka usein nousevat esiin tässä kohtaa vuotta. Kesän valo tuntuu olevan jo kaukana eikä lumen tuoma valoisuus tunnu olevan lähelläkään. Jos sitä lunta edes tänne etelään saadaankaan. Jotta ei olisi niin synkää, ajattelin kertoa juuri sinulle niistä asioista, joita minä odotan syksyssä.

Joulu

Olen jouluihminen ja viime vuonna pääsinkin ensimmäistä kertaa toteuttamaan joulua meidän kotiimme. Jo nyt olen hieman ajatuksissani ajautunut jouluun ja esimerkiksi joulukalenteria saakin piakkoin alkaa jo toteuttamaan.
DSC_4047
DSC_3958
DSC_3826


Perheen yhteinen metsäretki

Kauniit syysilmat houkuttelevat metsään ihastelemaan luonnon värikylpyä. Vielä kauniit syyspäivät ovat vielä hieman antaneet odotella itseään, mutta kyllä niitäkin on jokunen ollut. Yhden metsäretken jo teimmekin perheen kesken, kyllä ne vain ovat antoisia. Muutama uusi kohdekin on jo mielessä, toivottavasti päästään niitä toteuttamaan. Kameraa tuolle retkellä en napannut mukaan, puolitoistavuotias kannettava riittää. Olen jo tovin haaveillut pienemmästä kamerasta, mutta sen verran arvokas hankinta se on, että jäänee tekemättä niin kauan kuin vanha toimii.Kotikujan Halloween -juhlat

Meidän kotikujalla on vuosittain järjestetty yhteiset Halloween -juhlat, järjestäjätahoa vaihdellen. Viime vuonna juhlat järjestettiin meidän kotona, tänä vuonna edessä on meidän perheen kolmannet juhlat. Tarjottavat hoidetaan paikalle nyyttäreinä ja hiljalleen olenkin alkanut miettimään millä tavalla sitä itse kantaisi kortensa kekoon. Hieman jo fiilistelin Halloweenia kun testailin rautakehikkoa osana koristelua.
DSC_5861
DSC_3669


Takkatuli ja kynttilät

Mikäpä sen mukavampaa kuin istua sohvannurkassa kynttilöiden ja takkatulen äärellä. Viime talvena meillä ei ollut tarvetta lämmittää taloa takan avulla, sitä poltettiin lähinnä tunnelman takia. Toki kylmän päivän jälkeen takan lämpö tuntuu ihan parhaalta. Kynttilän valossa voi nauttia kupin kuumaa kaakaota, chai lattea tai glögiä. Syksyn iltoihin sopii myös silloin tällöin rauhassa nautittu lasillinen punaviiniä.
DSC_5678


Nautinnollista syksyä ihan jokaiselle! Mitä teidän syksyn ykkösjutut ovat?

2 kommenttia:

  1. Täällä toinen joulun ystävä! Syksy on oma lempi vuodenaikani. Siinä parasta on juurikin ilman kirpeys, väriloisto, pimeys, kynttilät ja joulun odotus. Paras vuodenaika siis meneillään :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!