16.10.2017

Sisustuksen viimeisimmät hankinnat

DSC_5868
DSC_5870
DSC_5866
Sisustuksen saralla ei olekaan vähään aikaan tapahtunut juuri mitään, kevät ja kesä keskityttiin pihahommiin. Nyt syksyn myötä hyggeily, kotoilu ja kodinsisustaminen tulevat taas ajankohtaisemmiksi. Haaveilen keinutuolista (en tosin tiedä sopiiko se suunniteltuun tilaan), tiipiistä lapsille, ylimääräisen makuuhuoneen (eli varastohuoneen) siistimmästä ilmeestä, viherkasveista, torkkupeitoista ja ties mistä.

Nämä kaksi kaunista lyhtyä ostettiin alunperin terassille, mikä on mielestäni kaivannut lyhtyjä sun muuta. Olinkin aikeissa ostaa tarjouksesta mustat lyhdyt, mutta tuon tarjouksen voimaantulemista näin nämä kauniit lyhdyt. Hetken asiaa mietittyäni päätin kotiuttaa nämä terassillemme.

Tuo ruusukultainen väri yhdistettynä valkoiseen tuntui juuri oikealta. Jotenkin ruusukulta on alkanut kiehtomaan, ja esimerkiksi jouluunkin olen miettinyt ruusukultaista vivahdetta. Mutta sitä ehtii vielä miettiä.

Tarkoituksena oli laittaa lyhtyjen sisälle kynttilät ja siirtää ulos. Joskus käy niin, että laskee jotain "hetkeksi" odottamaan ja siitä löytyykin parempi paikka kuin alkuperäinen. Näille lyhdyille taisi käydä niin. Tuossa taitaa olla niiden paikka. Nyt vain pitäisi miettiä mitä niihn laittaa. Syksyisiä kasveja (Callunaa esimerkiksi), koristekurpitsoja, kynttilöitä vai kenties jotain muuta.

Epäilen myös lyhtyjen kestävyyttä näissä sääoloissa, terassilla ne olisivat täysin sään armoilla. Ei suojaa kosteudelta, tuulelta tai miltään muultakaan. Joten ehkäpä nyt yritän hieman säästää näitä lyhtyjä ja pidän ne sisätiloissa.

*Letterboard saatu Tuutilullasta

6 kommenttia:

 1. Kauniit lyhdyt. Silmä osui heti niiden ruusukultaisiin yksityiskohtiin. Hyvää syksyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Itsekin ihastuin noihin yksityiskohtiin, en ole aiemmin törmännyt vastaaviin. Mustaan yhdistettynä kylläkin.

   Poista
 2. Kauniit lyhdyt! Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!