19.10.2017

Luonnonmateriaalit kodintekstiileissä

DSC_5834
DSC_5833
DSC_5824
Yhteistyössä Vera-Vera

Omakotiasumisen myötä kodintekstiilit ovat herättäneet mielenkiintoni aivan eri tavalla kuin aiemmin. Ei meillä aiemmin ole mietitty sohvatyynyjä, torkkupeittoja, päiväpeitteitä sun muita samalla tavalla kuin nykyään. Tuntuu, että niitä voisi olla aina vain enemmän. Ja rehellisesti ei meillä niitä kovinkaan paljoa ole.

Ensimmäiset pellavalakanat muuttivat mukanamme tähän taloon ja niitä haluaisin kovasti lisää. Ehkäpä ostan itselleni pikkujoululahjaksi tai vastaavaksi uudet lakanat. Sohvatyynyihin haaveilen syksyisimmistä väreistä, en tosin tiedä mistä väreistä, mutta hiljalleen hennon vaaleanpunaiset tuntuvat liian kesäisiltä. Ja jouluisille on vielä liian aikaista, vaikka jouluihminen olenkin. Viilenevien ilmojen myötä haaveilen myös lämpöä viestivästä torkkupeitosta, jättineuletta tai muuten joku hieman jämäkämpi.

Pyyhkeet ovat myöskin uusimisen tarpeessa, muutama hyväkuntoinen meiltä löytyy, mutta suurin osa pitäisi päästää eläkepäiville vaikka miehelle raksahommiin. Lapsiperheessä käsipyyhkeet ovat myös kovassa käytössä, meiltä löytyy kolme vessaa, joissa jokaisessa on tietenkin käsipyyhe. Lisäksi löytyy kodinhoitohuoneesta omansa, se kun toimii meidän arkieteisenä ja pepunpesupaikkana, tulee sielläkin käsiä pestyä ahkerasti. Ja sitten tietenkin vielä keittiöpyyhkeet.

Käsipyyhevarastomme sai Vera-Veralta lisäystä kahden Veräjä -käsipyyhkeen ja yhden Pelto -keittiöpyyhkeen muodossa. Vera-Veran tuotteet miellyttävät omaa silmää, luonnollisia materiaaleja ja korkkia, eipä siihen muuta tarvita. Veräjä on 100% pellavavohvelia ja tuntuu ihanan pehmoiselta! Pelto taasen on hampun ja viskoosin sekoitetta. Onkin mielenkiintoista nähdä miten tuo hamppu muuttuu pesujen myötä, sillä minulla ei ole siitä aiempaa kokemusta. Vera-Veran sivuilta luin sen olevan samantapaista pellavan kanssa ja pehmentyvän pesujen myötä. Pyyhkeiden mukana saapui vielä kolme Oma -pyyheripustinta helpottamaan pyyhkeiden ripustamisessa.

Psst. Vera-Verasta saat toimitukset ilman postikuluja tästä päivästä sunnuntaihin eli 19.-22.10.

2 kommenttia:

  1. Meillä käsipyyhkeet on aina niin kovassa käytössä, että uusia katsellaan vähän väliä:) Täytyykin käydä noita sivuja kurkkimassa, luonnon materiaalit on kovin mieleisiä! Mukavaa syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu! Kaiken lisäksi niitä on niin kivännäköisiä, että houkuttelevat ostamaan :) Mukavaa syksyn jatkoa myös sinulle!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!