5.9.2017

Rakastu arkeen -teehetki

DSC_5745
DSC_5743
DSC_5742 Yhteistyössä Martinex

Tee. Minun paheeni. Rakastan teetä ja juon sitä päivittäin, ehkäpä jopa voidaan puhua litroittan. Ehkäpä hieman liiankin kanssa. Aiemmin olin vannoutunut mustan teen ystävä, mutta sitten löysin valkoisen teen ja tämän vuoden alusta vihreän teen juonti on lisääntynyt huimasti. Useimmiten lorautan teeheni tilkan maitoa, herkutellessani myös hunajaa. Hunajaa en kuitenkaan joka mukilliseen laita, sitä tulisi nimittäin melkoinen määrä yhtenä päivänä minun teenjuontitahdillani. Maitokaan ei ihan jokaisen teen kaveriksi sovi.

Tee on minulle sellainen seesteisyyden symboli, vaikka lähes aina se tulee nautittua kiireen keskellä, kaukana nautinnosta ja seesteisyydestä. Teehetkestä haaveilu kuuluu myös lähes jokaiseen päivään. Odottaen sitä hetkeä kun saa rauhassa istua ja nauttia kiireettömästä teehetkestä. Harvoin kuitenkin saavuttaen sitä rauhallisuutta mikä mielikuvissa on.

Martinexilla on valloitava Rakastu arkeen -sarja, josta sain muutamia tuotteita yhteistyön merkeissä. Martinexin tuotteet suunnitellaan ihan Turun kupeessa Raisiossa, jossa itsekin olen nuoruudessani asunut. Sarjasta löytyy vaikka mitä ihanaa ja meiltäkin löytyi entuudestaan jo yksi purkki ksylitolipastilleja varten.

Koska olen teen suurkuluttaja, sai paketista paljastuneet mukit erittäin lämpimän vastaanoton, kirjaimellisesti. Tee juodaan suurista mukeista ja tuohon mukiin mahtuu aimo annos teetä. Alusta on virallisesti juustotarjotin, mutta  meillä se on toiminut tarjoilualustana. Omat iltapalaleivät saa sillä kätevästi sohvalle telkkarin ääreen, pienet teeherkut kulkevat siinä näppärästi ja hernekeittopäivän ruisleivät olivat alustalla tarjolla. Ihanaan kaatimeen voi vaikka lorauttaa sen maidon teen kaveriksi. Tai vaikkapa jonkun herkullisen jälkiruokakastikkeen! Sainpa juuri kivan idean!

Taidanpa vielä keittää itselleni kupposen teetä ja nauttia hiljaisesta kodista (ennenkuin pakkaan päiväkotitavarat, kerään päivän pyykit pyykkikoriin, maksan laskuja ja kaikkea muuta pikkupuuhaa).

2 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköiset astiat! Iltatee on ihan must -juttu illalla rahoittumiseen ja siihen jää kyllä nopeasti koukkuun. Se on juuri täydellinen hetki päivästä rauhoittua ennen nukkumaan menemistä ja heittää ajatuksista kaikki juoksevat asiat pois. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä superihania astioita! Iltatee on kyllä pakko saada joka päivä! Se on sellainen hetki, jota odottaa kun laittaa lapsia nukkumaan.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!