10.8.2017

Vinkkejä rautakehikolla sisustamiseen

DSC_5657
DSC_5656
DSC_5643
DSC_5639
DSC_5642
DSC_5499 (2)
DSC_5453
DSC_5458
DSC_5486
DSC_5488
Jokunen viikko sitten valkoinen rautakehikko kotiutui meille ja olen tässä miettinyt miten sitä voisi käyttää osana eri tilojen sisustusta. Rautakehikko on monipuolinen sisustusesine. Meillä kehikkoa ei olla vielä porattu seinään, vaan se saa nojata tasolla. Ehkäpä joskus se porataan kiinnikin, mutta sitä ennen haluan olla täysin varma sen paikasta.

Sain idean rautakehikosta eräänlaisena "sairaalasta kotiin" -tauluna. Kehikkoon pääsi poikamme kotiutumisvaatteet kera nimen ja strategisten syntymämittojen. Idea tähän kehittyi vastaavasta kehystetystä taulusta, joka minulla on ollut tarkoituksena joskus toteuttaa.

Kokeilin kehikkoa myös tytön huoneessa, jossa kehikkoon pääsi lastensisustukseen sopivia tuotteita. Löysin myös yhden tutin (meillä niitä ei enää käytetä), ja syntyi idea tuttitelineestä. Siinä tietyssä vaiheessa ne tutit katoavat öisin ja niitä saa juosta pitkin yötä laittamassa takaisin suuhun. Vaan jospa pitäisi tutteja sängyn lähellä rautakehikossa, josta sellaisen löytää helposti keskellä yötä. Tulipa mieleen vielä yksi idea tässä kirjoittaessa, palataan siihen joskus myöhemmin.

Kehikko luultavasti saa paikkansa keittiöstämme, jolloin siihen sopii loistavasti vaikkapa joku lempiresepti tai yrttejä paperipusseissa. Kotoa löytyvä pussi oli hieman liian suuri, joten se on viritetty pyykkipojalla pienemmäksi. Tosi toimiin kehikko pääsikin heti kun sen sain, sillä vietimme poikamme nelivuotissyntymäpäiviä. Kehikkoon kiinnitin sankarin nimen ja juhlien ruokalistan sekä valkoisen neilikan. Tykkäsin kovasti!

Toinen erittäin potentiaalinen käyttö kehikolle olisi sen käyttö korutelineenä. Tällä hetkellä koruni ovat vain laatikossa sekaisin. Kehikkoon voisi vaikka kehitellä jostain korkista vielä taustan nappikorvakoruille, jolloin nekin saisi siististi kehikkoon.

Löytyykö sinun kodistasi rautakehikko? Miten sinä sitä käytät tai saitko uusia ideoita?

Ps. Myös Unelmalandian Doris ja #hellomynameislillin Lilli ovat ideoineet rautakehikon käyttöä. 

2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo valkoinen kehikko vaan näyttää hyvältä ja raikkaalta! ������������

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ihanaa, että on vaihtoehto niille kaikille tummille kehikoille.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!