1.7.2017

Yksityiskohtia

DSC_5250
DSC_5248
DSC_5247
DSC_5245
DSC_5244
Kodissamme on sekä suuria kokonaisuuksia joista pidän, että pieniä yksityiskohtia, jotka miellyttävät silmääni. Hiljalleen mennään kohti valmista, mutta sitä en tiedä tuleeko sitä ikinä. Mutta ainakin valmiimpaa.

On myös löydettävä se kuuluisa kultainen keskitie, sillä kaikkea ei voi saada tai laittaa, en missään tapauksessa halua huolimatonta ja levotonta kokonaisuutta. Silti kuitenkin tuntuu, että vielä tarvitaan paljon yksityiskohtia, jotta suurempi kuva on kokonaisempi. En myöskään osaa aina sanoa mitä puuttuu tai uupuu, tiedän vain että jotain kaivataan.

Kuvailin joitakin kotimme yksityiskohtia, jotka ovat minun mieleeni. Kuvailu tosin rajoittui alakertaan lasten nukkuessa ylhäällä. Lapsiperheen arkea, kun lapset nukkuvat, vältetään herättämistä kaikin keinoin.

Olen muuten superylpeä tuosta orkideastani! Se on ostettu Ikeasta ja on kerran pudottanut kaikki kukkansa, kasvattanut uuden varren ja kukat. Ja nyt siinä on taas uusi varsi! En nimittäin ole juuri kummoinenkaan viherpeukalo.

4 kommenttia:

 1. on kyllä kauniita yksityiskohtia :)

  VastaaPoista
 2. Ihania yksityiskohtia <3 ja tuo Orkidea on upea, minä sain sellaisen lahjaksi mutta en onnistunut pitämään hengissä kovin kauaa :( Aurinkoista sunnuntai aamua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen yllättänyt itseni lisäksi miehenikin, kun orkidea on vielä elossa. Ihanaa sunnuntaita!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!