26.7.2017

Rautakehikko saapui sisustukseen

DSC_5514
DSC_5513
DSC_5512
DSC_5457
DSC_5456
Erilaisia rautakehikoita on sisustuksessa näkynyt jo jonkin aikaa. Itse innotuin tästä(kin) hieman myöhemmin ja ehkäpä jokunen kuukausi sitten aloin miettimään miltä sellainen näyttäisi kodissamme. Osana LuKLabel Design Teamia satuin tietämään, että siellä mietitään rautakehikon päivitystä ja mahdollisesti muita värejä. Aikaisemmin värinä oli tummanharmaa, mutta nyt myynnissä ovat musta ja valkoinen. Itse olin innoissani kun sain tietää valmistukseen tulevan valkoista kehikkoa, ehdottomasti meille sellainen!

Sainkin rautakehikon juuri ennen poikamme syntymäpäiväjuhlia, ja sain idean sen hyödyntämisestä osana kattausta. Kirjaimina olisin Little Lovely Companyn tai vastaavan kirjainbannerista, mutta sellaista ei kauppakeskuksesta löytynyt. Tyydyin näihin Flying Tigerista löytyviin tarroihin, joista hyvin pikaisesti tein tuollaisen viirin. Leimasimella keltaiseen paperiin juhlien menu ja neilikkakimpusta yksi varsi. Siinä se!

Mutta nyt kaipaisin teiltä ideoita tuon kehikon somistamiseen. Paikaksi olen ajatellut tuota saarekkeen päättyä ja pienenä haavena olisi hieman häivytää noita keskellä olevia pistorasioita. Nyt siinä on tuo samainen neilikka ja superherkullisen näköinen manskikka-soodan resepti, jota ehkä jossain välissä testataankin.

Mitä sinä olet laittanut rautakehikkoon tai mitä laittaisit, jos sinulla sellainen olisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!