14.7.2017

LuKLabel Design Team -kuulumisia

DSC_5297
DSC_5298
DSC_5301
Oletteko huomanneet mitä kaikkea kivaa LuKLabelilta on tänä keväänä ilmestynyt? Superihania julisteita, mm. kaunis kasvijuliste, jonka näet täällä, ihanat ja hieman erilaiset Muistojen kortit, joihin voit tutustua täällä ja nyt luvassa on uusia printtejä sekä neuvolakortti- että passikoteloissa.

Sain hypisteltäväkseni tuon uuden neuvolakorttikotelon, jossa seikkailee söpö yksisarvinen. Palasinkin muistoissani siihen päivään kun sain tietää odottavani tyttöä. Minulla oli tunne tyttövauvasta raskauden ollessa erilainen kuin pojasta, mutta kaikki raskaudet ovat erilaisia eikä mikään tunne sitä varmuudella kerro onko kehittymässä tyttö vai poika.

Kuvaillessani sain idean mahdollisesta babyshower-lahjasta tyttövauvan odottajalle. Joku ihana vaate, söpö pehmolelu pienelle kera neuvolakortin ja Muistojen korttien. Tuleva äiti voisi käyttää neuvolakorttia äitiyskortin suojana ja aloittaa muistojen keräämisen Muistojen korttien avulla. Vauvan synnyttyä molempien tuotteiden käyttö jatkuisi. Ja myöhemmin tuon kotelon voisi siirtää neuvolakorttikäytöstä passin suojaksi, sillä passikin sen väliin mahtuu.

Design Teamiläiset ja muutama kutsuvieras pääsivät nauttimaan hyvästä tunnelmasta ja tarjoilusta heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna kun LuKLabel järjesti kesäjuhlat. Harmi vain, itse en päässyt paikalle kun en saanut lapsenvahtia, mutta aivan mahtavalta tuo päivä vaikutti! Koteloiden ja juhlien lisäksi ollaan suunniteltu aivan huipputuotetta, olen varma että siitä tulee hitti jahka se saadaan julkaistua! Itse en ainakaan malta odottaa!

Suunnittelun ja tapaamisen lisäksi myös sähköisesti on tapahtunut. Oletteko löytäneet LuKLabelin oman blogin, LuKStoryn? Kannattaa käydä vilkaisemassa, saattaa sieltä tuttu vieraskynäilijäkin löytyä.

Ps. Uudet neuvolakortti- ja passikotelot löytyvät myynnistä ihan pian! Tiesitkö, että tuon upean kuvan passikorttikoteloon on ottanut meidän Design Teamiläinen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!