19.7.2017

Kuudes hääpäivä

DSC_5350
DSC_5349
DSC_5348
Sunnuntaina oli meidän kuudes hääpäivä. Yhteisiä vuosia on kertynyt kymmenen noiden aviovuosien lisäksi, mutta siltikin suurimmat muutokset ovat tapahtuneet avioliiton aikana. Meille on syntynyt kaksi ihanaa lasta, olemme ottaneet hirmuisen suuren asuntolainan ja rakentaneet talon, minä valmistuin yliopistosta unelma-ammattiini (mies ehti juuri ennen papin aamenta), asuneet kaksi vuotta Porissa.

Paljon on mahtunut matkaan. Ja paljon varmasti vielä edessä. Haaveita riittää, suurempia ja pienempiä. Tätä kuudetta hääpäivää juhlistimme illalla lasillisilla kuohuvaa lasten mentyä nukkumaan. Hääpäivistämme muistan itse asiassa kolme. Toisena hääpäivänä esikoisemme oli syntynyt viisi päivää aiemmin ja opettelimme elämään perheenä. Kolmantena hääpäivänä esikoisemme oli ensimmäistä kertaa hoidossa yön yli ja me vietimme yön hotellissa. Ja tietenkin tämä viimeisin on vielä muistissa.

Täytyy kyllä myöntää, että haluaisin meidän juhlistavan hääpäiväämme enemmän. Muistaisimme ainakin sen kerran vuodessa olla toistemme kanssa ja jättää äidin ja isän roolit taka-alalle. Mutta näinä ruuhkavuosina ne hääpäivätkin ovat vain lipuneet ohi. Mutta jospa tulevaisuudessa. Rakastan ideoita yllätyksistä sun muista, ja tuo hotellissa vietetty hääpäivä olikin sellainen, ettei mies siitä etukäteen tiennyt. Vain sen, ettei varaa ohjelmaa sille päivälle.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

2 kommenttia:

  1. onnea hääpäivänne johdosta ja paljon lisää niitä, me vietimme myös samaisena päivänä,mutta jokusen enemmän (13v aviossa ja yhteisiä vuosia takana jo 26v)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea myös teille hääpäivän johdosta! Kiitettävä määrä vuosia takana, niistä edessäolevista puhumattakaan!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!