17.7.2017

Kattauksen uusimmat tulokkaat

DSC_5311
DSC_5309
DSC_5308
DSC_5307
DSC_5306
DSC_5305
Kotimme on jo tovin kaivannut hyvää tarjotinta esimerkiksi grillille vietäviä ruokia varten. Vaikkakin grillattu on huomattavasti vähemmän tänä kesänä mitä ajattelin. Mutta ehtiihän sitä vielä. Terassilla ollaan vietetty muutama välipalahetki lasten kanssa, myös niihin on kaivattu tarjotinta. Sopivaa ei vain tuntunut löytyvän. Huhuilinkin Facebookin sisustusryhmässä vinkkejä hyvästä tarjottimesta ja naapuri vinkkasi tästä kauniista Pentikin Nature -tarjottimesta. Hyvin on naapurin rouva oppinut tuntemaan makuni kun veikkasi tämän sopivan meillekin. Tarjotin kestää konepesun matalassa lämmössä, joka kuulostaa loistavalta. Se sopii myös lämpimien ja kylmien ruokien tarjoiluastiaksi, joten käyttötarkoituksia on useampi. Ja se näyttää kauniilta. Sitä ei välttämättä tarvitse piilottaa kaapin perukoille, vaan sen voi jättää näkyviin. Ja hintakin oli varsin sopiva, alennuksessa 15€ plus postikulut kun netistä tilasin. Pieni hinta siitä, ettei tarvitse lähteä sisustusostoksille kahden pienen lapsen kanssa, se kun ei ole heidän suosikkipuuhaansa. Postikuluissakin säästin, sillä tilasin samalla naapuriin samanlaisen. Hän kun harmitteli, ettei tarjotin lähtenyt mukaan tehtaanmyymälästä siellä vieraillessa.

Iittalan kaunis Pisararengas -kannu kotiutui meille isoäidiltäni. En tiedä miltä vuodelta kannu on, mutta jäljellä oleva tarra on vanha. Satuin näkemään kannun isoäitini vitriini ja ihailemaan sitä ääneen. Siltä istumalta tuo kaunis kannu pakattiin minun matkaani kun minulla kerran on sille käyttöä. Sellaisia ne isoäidit ovat.

Muoto muistutti minusta Marimekon Sukat makkaralla -sarjaa eikä  isoäitinikään muistanut mistä sarjasta on kyse. Jälleen kerran Facebook auttoi nimen selvittämisessä. Nappasin puhelimella kuvan ja laitoin kyselyn sisustusryhmään. Eipä aikaakaan kun sieltä löytyi vastaus. Joku kaunis kesäpäivä ajattelin tehdä jääteetä tuohon kannuun ja nauttia sitä terassilla. Uskon sen toimivan täydellisesti jääteen kanssa.

2 kommenttia:

  1. Meidän tiskari ei pese alle 55 asteen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten täytyy tiskata käsin. Tässä kun konetta katselen, niin löytyy kyllä useampikin vaihtoehto, jotka ovat maksimissaan 50 astetta. ;)

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!