9.7.2017

Avohyllyn uusimmat sisustusesineet

DSC_5271
DSC_5270
DSC_5267
DSC_5264
Kukkaistutuksiani varten kävin ostamassa kukkaruukkuja ja tuolla ostosmatkalla tarttui mukaan myös jotain pientä sisätiloihin. Yläkerran hylly on odotellut sopivia somisteita saapumisestaan asti ja silloin tällöin se on saanut täytettä. Itse asiassa mitään ei kotoamme löytynyt valmiina, vaan kaikki siinä olevat esineet on ostettu ja pelastettu hyllyn hankinnan jälkeen.

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut pöytäkellosta, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Ajatus kellosta sai alkunsa poikamme mielenkiinnosta kelloa ja numeroita kohtaan. Vielä näiden opettelen kanssa ei ole kiirettä, mutta mielelläni ruokin mielenkiintoa tällaisissa asioissa. Joten haaveissa on ollut kodin ilmeeseen sopiva kello, jossa on selkeät numerot. Monia kauniita, mutta joko täysin numerottomia tai vajaanumeroisia löytyi vaikka kuinka! Nyt törmäsin tähän yksilöön, joka ei sekään ole täydellinen, mutta lähinnä toiveitani. Ja edullinen. Mielelläni olisin maksanut enemmänkin, mikäli olisi löytynyt täydellinen yksilö. Mutta toistaiseksi tämä yksilö saa olla hyllyllä ja ehkäpä alamme pojan kanssa syventymään siihen enemmän, mikäli halua löytyy.

Samaisella reissulla käteen tarttui tuo talohylly. Tiedän tulevani tämän kanssa auttamattomasti jälkijunassa, niinkuin yleensäkin. Silmäni ehkä vaativat hieman totuttelua kaikkeen uuteen. Ja tärkeintähän on, että koti miellyttää asujiaan eikä muita.

Meillä on hyvin vaaleasävytteinen sisustus, mutta mielestäni nämä muutamat mustat yksityiskohdat tuovat kivasti hieman särmää. Varsinkin tuo talohylly ja taulut tuntuvat nyt muodostavan jonkinlaisen kokonaisuuden.

Kuvista ehkä huomaakin, että kirjat ja talohylly ovat vaihtaneet paikkoja. Aluksi asettelin talon hyllyn vasempaan reunaan, mutta siitä tuli liian hallitseva ja epätasapainoinen kun kaikki musta oli yhdessä kasassa. Joten kokeilin tasapainottaa kokonaisuutta vaihtamalla kirjat vasemmalle ja talon oikealle. Ja niinhän sen pitääkin olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!