15.6.2017

Syksyn tuulia

DSC_5071
DSC_5069
DSC_5068
Yhteistyössä MioSa. design

Muistatteko kun kerroin täällä aiemmin hieman työmarkkinatilanteesta omalla alallani? No nyt on luvassa jatkokertomus.

Keväällä sijaistin muutamassa eri paikassa, joihin pääsin lähettämällä avoimen hakemuksen ties kuinka moneen paikkaan. Ensin pääsin pikkuruiseen yksikköön muutamaksi päiväksi, kyseisessä paikassa oli yhteensä kaksi työntekijää omalla alallani, ja heistä molempia sijaistin muutaman päivän. 

Seuraavana oli vuorossa hieman isompi yksikkö, jossa mahdollisia sijaistettavia oli peräti kolme. Yhdellä oli tiedossa pidempi poissaolo ja minulle soitettiin tuon lähettämäni avoimen hakemuksen perusteella. Pääsinkin tuohon ihanaan paikkaan peräti viideksi viikoksi. Sijaisuuden päättyessä osallistuin paikallisjaoston kevätkokoukseen, jossa ihanat kollegat esittelivät minut muille alueen esimiehille ja kiersinkin melko montaa tervehtimässä. 

Heti seuraavana päivänä sain puhelinsoiton ja töitä tuli kolmeksi viikoksi. Tuon kolmen viikon lisäksi sain lisää sijaisuuksia eikä tainnut yhtään kokonaista työttömyysviikkoa kertyä sen jälkeen. 

Tässä kauniissa MioSa. designin avainnauhassa killuu tulevan työpaikkani avain. Ja se on parasta, tuosta viimeisimmästä paikasta sain määräaikaisen työpaikan vuodeksi. Elokuussa pääsen jatkamaan osana tuota työyhteisöä enkä malttaisi odottaa! Tulen kokeilemaan jotain uutta, jota olen halunnut kokeilla, ja varmasti tulen oppimaan hirveästi kaikkea uutta. Nyt pitäisi malttaa kuitenkin työjuttujen suhteen ja ladata akkuja tulevaa varten. Tyäavaimet kauniissa nauhassa jäävät vielä odottamaan käyttöä, mutta juhlan kunniaksi myös kotiavain sai uuden avaimenperän. Samalla ajattelin hieman vähentää mukana killuvien avainten määrää. 

Olen todella kiitollinen tästä tilaisuudesta ja usein mietin, ettei minulla olisi tätä työpaikkaa ilman muiden panosta. Jos minua ei olisi pyydetty mukaan kevätkokoukseen ja esitelty siellä ties kenelle, ei minulla olisi juuri tuota työpaikkaa odottamassa. Tottakai tässä myös omalla panoksella on ollut merkityksensä. Jos en olisi hoitanut työtäni kunnialla, tuskinpa minua kukaan suosittelisi. Vaikka kehuja onkin vaikea ottaa vastaan, olen tässä pyrkinyt opettelemaan siihenkin. En vähättele itseäni, vaan kiitän kehuista ja kerron olevani mielissäni niistä. 

Kauniita avainnauhoja ja muuta kivaa löytyy kotimaisen MioSa. designin juuri avautuneesta verkkokaupasta osoitteesta miosadesign.fi ja MioSa. designin löydät myös Facebookista. Lisäksi Instagramistani (@rouvay) löytyy arvonta, josta vot voittaa samanlaisen avainnauhan. 

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen avainnauha <3Pitääkin tutustua verkkokauppaan paremmin:) Onnea sinulle uusista tuulista, työpaikka on aina mieluinen asia :)Kivaa loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ei olisi paremmin voinut käydä työpaikan suhteen!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!