4.6.2017

Ostaisinko jonkun siivoamaan kotiamme?

DSC_4802
DSC_4803
DSC_4804
DSC_4805
DSC_4807
DSC_4809
Keskustelimme miehen kanssa tässä eräs päivä siivouspalveluiden ostamisesta. Maksaisimmeko jollekin siitä, että hän siivoiaisi kotiamme? Mies oli miettinyt, että josko sitten joskus, mutta havahtunut ajatukseensa. Mikä olisikaan parempi hetki kuin nyt? Nyt kun lapset ovat pieniä, eletään ruuhkavuosia ja niin edelleen. Ennen kaikkea se, että lapset ovat sen ikäisiä, että he kaipaavat aikuista eri tavalla kuin teini-ikäisenä ja perheen yhteinen aika on muutenkin rajallista. Olisiko nyt oikea hetki nostaa hieman omilta harteilta pois? Olemme puhuneet, että välillä täytyy tehdä niin, että toinen lähtee lasten kanssa ulos ja toinen jää sisälle siivoamaan. Mutta olisiko kuitenkin hedelmällisempää ulkoilla yhdessä?

Totuus on kuitenkin se, että eihän sitä siivousta voi täysin ulkoistaa. Kotitalousvähennyksistä huolimatta. Mutta jospa silloin tällöin joku muu hoitaisi imuroinnin, lattianpesun, pölyjen pyyhkimisen ja vaikka vessojen siivouksen. Ja lasikaiteiden puhdistuksen. Kyllä sitä tekemistä silti itsellekin riittäisi, ihan reilusti.

Mielelläni kuulisin kokemuksia tästä. Hyvä juttu vai aivan turha? Jos teillä käydään siivoamassa, niin kuinka usein ja mitä kaikkea tehdään?

4 kommenttia:

 1. Mun siskolla käy siivooja aina välillä, jos on ollut kiireitä töissä tms. Imuroi, pesee lattiat, pyyhkii pölyt ja siivoo vessat. On ollu tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Aika vähän näistä mitään huonoa on kuullut.

   Poista
 2. Tämä teksti oli kuin omasta suustani! Olen viime päivinä ihan vakavissani alkanut miettimään, josko ostaisin siivouspalvelun joltain firmalta, joka toinen viikko tai edes kerran kuussa. Olisi mahtavaa että edes joskus joku tekisi sen siivouksen omasta puolesta, niin jäisi tosiaan edes hiukan enemmän aikaa perheen yhteiseen tekemiseen. Olen myös vertaillut hiukan hintoja, mutta lopullista päätöstä ei tästä vielä ole tehty. Ja eihän se kokeileminen ainakaan pahaakaan tekisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, ei siis olla ainoita näin ajattelevia :) Juuri jotain tuollaista aikaväliä itsekin ajattelin.

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!