25.6.2017

Kirjojen lukemista ja kasvonaamioita

DSC_5086
DSC_4810
Yhteistyössä MayBeauty

Juhannus on takana ja on aika kömmetä mökin rauhasta takaisin vilinään ja vilskeeseen. Tai ehkäpä aloitit sen kuuluisan kesäloman juhannuksen vietosta. Kummassakin tapauksessa pieni itsensä hemmottelu lienee hyvä ajatus.

Itse olen ottanut kesäpuhteeksi kirjojen lukemisen. Ruuhkavuosien keskellä tuntuu, ettei sitä aikaa ole, mutta olen ikävoinyt lukemista. Kaksi kirjaa on jo takana ja kolmas menossa. Tuhat loistavaa aurinkoa ja Piiat on jo kahlattu, ja nyt menossa on Ja vuoret kaikuivat.

Kirjojen seuraksi sopii hyvin kasvonaamio ja sainkin MayBeautyltä paketillisen The Incredible Face Mask -kasvonaamioita. Kasvonaamio lupaa poistaa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa ja rasvaa sekä ehkäisevän aknea. Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla 30-45 minuutin ajan, jolloin saa mukavasti luettua hyvää kirjaa. Tai vaikka katsottua jotain hyvää telkkarista. Ja herkutella. Pääasia, että se hetki on omistettu ihan vain itselle.

MayBeauty lupasi jälleen verkkokaupastaan teille 30% alennuksen koodilla rouvamask ja alennus aktivoituu suoraan tällä linkillä maybeauty.fi/rouvamask. Vuodentakaisen postaukseni naamiosta löydät täältä, jossa käsitellään naamion käyttöä yksityiskohtaisemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!