16.6.2017

Julisteilla ilmettä sisustukseen

DSC_3647
DSC_3580
DSC_3381
DSC_5085
DSC_5083
DSC_5081
DSC_5080
DSC_5074
Meiltä löytyy ympäri kotia muutama sisustusjuliste erilaisin teemoin. Meillä kaikki julisteet ovat perinteisissä kehyksissä, mutta haluaisin myös jotain muuta. Toisaalta näin uuden talon asukkaina jokainen seinään tehtävä reikä tai muu mahdollinen jälki aiheuttaa hieman kylmiä väreitä. Joten toistaiseksi ne on tehty hyvin harkiten.

Kahdessa ensimmäisessä kuvassa näkyvät meidän makuuhuoneen ja makuuhuoneen yhteydessä olevan wc:n julisteet. Höyheniä ja rauhallisia tekstejä, seesteisyyttä. Lisäksi makuuhuoneesta löytyy tauluseinä meidän perheestä.

Kolmannessa kuvassa näkyvät pojan huoneesta löytyvät teksti- ja kuvajulisteet. Nuo tekstit ostin jokunen vuosi ennen esille laittoa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kuva löytyi viime kesänä asuntomessuilta, aivan täydellinen pojan huoneeseen! Tauluhylly on kyllä kätevä, siinä kun voi helposti vaihtaa ilmettä ja taulujen lisäksi siihen sopii muita pieniä esineitä. Tosin eipä sitä juuri ole muuteltu.

Yläkerran olohuoneessa on matkailu- ja maapalloaiheinen teema. Julisteista löytyy yhteisiä matkakohteita sekä yksi yhteinen koti. Kaikki jollain tavalla meille tärkeitä. Lisäksi messuilta ostettu karttapallo jatkaa julisteiden teemaa. Tuohon hyllyyn haluaisin vielä vanhan laatikkokameran koristeeksi sekä modernin pöytäkellon, jossa olisi kuitenkin kaikki numerot näkyvissä. Tuo näkymä on muuten yksi suosikeistani kotonamme. Yleensä siellä kuitenkin vallitsee pienoinen katastrofi kun lasten lelut ovat leviänä.

Lopuissa kuvissa näkyykin uusin juliste, LuKLabelin kasviaiheinen juliste. Sitä ei ihan vielä ole myynnissä, mutta piakkoin tämä ja pari muuta upeutta tulevat teidänkin saataville. Me Design Teamiläiset saimme julisteet testattavaksi hieman etukäteen. Ja voin kertoa, että tuo kasvi näyttää upealta julistelistaan tai -ripustimeen kiinnitettynä! Vielä en oikein tiedä mihin julisteen sijoitan, joten kokeilin sitä muutamassa eri paikassa. Nyt kun olen nähnyt tuon julisteen julistelistassa, hieman haaveilen sellaisesta. Mutta se kun vaatii sen jäljen seinään. Mutta puisilla rimoilla kokonaisuus on täydellinen, suosittelen lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!