20.6.2017

Ilmettä terassille

DSC_5138
DSC_5137
DSC_5136
DSC_5135
Terassilla on jo hyvän tovin ollut "lattia asennettuna", mutta muuten se ammottaa tyhjyyttään. Kalusteita katsellaan alennusmyynneistä, josko saisi muutaman pennosen säästettyä sillä. Jotain olen kuitenkin jo terassille löytänyt.

Huhuilin Facebookissa ja tori.fi:ssä Ikean muovisia tuoleja, ajattelin niiden olevan juuri sopivia terassikäyttöön. Ystäväni oli luopumassa omistaan, joten ostin häneltä kaksi tuolia. Tyyliltään ja väriltään ne sopivat tuohon loistavasti, mutta täytyy myöntää niiden kärsineen jo melkoista vahinkoa meidän käytössämme. Muutamaan otteeseen tuolit ovat lähteneet tuulen mukana kulkemaan ja se riepottelu on saanut naarmuja tuoleihin. Ehkäpä kaide auttaa hieman tähän ongelmaan, toivottavasti ainakin. Viimeksi tänään naapuri lähetti viestin, että puutarhatuoli on menossa kujalle.

Viikonloppuna sain idean tuosta Nicolas Vahén maalipurkista. Suomeen palattuamme olen haaveillut luonnonkukista ja ajattelin tuon purkin olevan juuri täydellinen siihen tarkoitukseen. Joten eilen kipaisin ostamaan purkin ja samalla matkalla nappasin kukkia mukaan. Varoiksi laitoin ämpärin sisälle vettä ja kukat toiseen purkkiin, en tiedä mitä vesi mahtaisi saada purkissa aikaiseksi. Tänään kyllä tuokin on kaatunut tuulessa, pariinkin kertaan.

Eilen nautittiin välipalaa lasten kanssa terassilla. Varmasti nautitaan toistekin! Ulkona syöminen kuuluu kesään ja lapsistakin on mukavaa tehdä välillä jotain erilaista.

Vielä löytyy paljon haaveita terassin suhteen, erilaiset lyhdyt, kalusteet, kukat ja niin edelleen. Mutta hiljalleen edetään senkin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!