18.5.2017

Rakastu arkeen

DSC_4533
DSC_4532
Rakastu arkeen. Kaksi tärkeää sanaa. Sen kun aina muistaisi, eikä keskittyisi siihen stressiin ja muuhun ruuhkavuosien, noh ruuhkaan. Arki on kuitenkin sitä jokapäiväistä elämää. Täytyy myöntää, että viime aikoina tämä arjen pyörittäminen on maistunut melko puulta. Ei ole inspiraatiota käydä kaupassa, miettiä ruokia, tehdä niitä ruokia ja niin edelleen. Minulle tulee säännöllisen epäsäännöllisesti näitä angsteja ruuanlaittoa kohtaan, ei vain jaksa. Eikä sitä yhtään helpota tuo kohta neljävuotias, joka on nyt päättänyt ettei tykkää mistään ruuasta. Jokin vaihe menossa.

Tulin alunperin kirjoittamaan päivän ostosaaliista, mutta hieman eksyin aiheesta. Tänään avautui Martinexin keväinen outlet, jonne suuntasinkin jonottamaan hieman ennen ovien avautumista. Ensimmäisen kerran käväisin outletissa talvella, jolloin teinkin mukavia löytöjä. Martinexhan osti Aarikan, joten odotukset olivat korkealla. Hartaasti toivoin, että muutama Aarikan tuotekin olisi tuonne tullut myyntiin. Kyllähän sitä siellä oli, tosin omasta mielestäni ei niin edullisesti eikä juuri niitä tuotteita mitä toivoin.

Jouluiseen outletiin verrattuna oma saaliini jäi melko vaatimattomaksi. Ei se tosin joulunakaan kovin suuri ollut, mutta meni silloin enemmän kuin 11€. Lapsille ihailin muutamaa eri vaatetta, mutta koot eivät osuneet yksiin kummankaan lapsen kohdalla. Piensisustustavarat eivät sytyttäneet samoin kuin talvella, vaikka olihan sitä valikoimaa nytkin.

Tällä kertaa matkaan lähti pieni purkki pastilleille (aivan ihana tuo rakastu arkeen -sarja!), kaksi keväisen hempeää keittiöpyyhettä sekä lasipullo maljakkokäyttöön. Ja nämä olivat yhteensä 11€.


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pieni purkki, juuri sopiva pastillien säilytykseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos noorapauliina! Nyt saavat pastillit olla pöydällä odottamassa ottajiaan :)

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!