11.4.2017

Pääsiäistunnelmia

DSC_4419
DSC_4410
DSC_4407
DSC_4406
DSC_4400
Täällä on elelty melkoista haipakkaa, sillä sain taas mukavan työpätkän. Se tietenkin vie melkoisesti aikaa viikosta, ja iltaisin ei paljoa jaksa. Iltaisin olen käyttänyt melko pitkälti sen pienen hetken ennen nukkumaanmenemistä työhakemusten täyttämiseen. Syksyllä olisi mukavaa aloittaa pidempi pätkä samassa paikassa, toivottavasti sellainen tilaisuus tarjoutuu.

Palmusunnuntaina käytiin lasten kanssa virpomassa muutamat sukulaiset sekä kotikujan talot. Saalis oli valtaisa, ja siitä kyllä riittää pitkäksi ajaksi. Kotiinkin olen yrittänyt luoda pääsiäistunnelmaa, vaikkakin Pinterestistä jäi monta ideaa toteuttamatta! Sohvatyynyt saavat olla kirkkaankeltaiset ja niiden lisäksi olohuoneesta löytyy pääsiäisruohoa ja narsisseja vessapaperimunissa ja pääsiäispupu. Keittiön pöydällä on Aalto-vaasissa sekä kaupan että itsemaalattuja pääsiäismunia ja virpojien vitsat.

Naapurissa oltiinkin oikein ajatuksella taiteiltu meille vitsa, sillä siihen oli valikoitu Aalto-vaasissa olevien munien värien mukaan höyhenet. Saiko moni muukin näin ajatuksella tehtyjä vitsoja?

Koivun oksiakin nappasin maljakkoon, ihanaa kun ne jo vihertävät! Pääsiäisen jälkeen koivut saavat jäädä ja ehkäpä ne saavat kavereita valkoisista ruusuista tai tulppaaneista. Valkoisen ja vihreän yhdistäminen voisi olla toimiva kombinaatio tähän aikaan vuodesta.

Onneksi nuo kaikki ihanat ideat jäävät Pinterestiin talteen, tuleehan se pääsiäinen ensi vuonnakin. Täytyy vain aloittaa valmistelut aiemmin. Ja ehkäpä lasten kasvaessa myös se tekeminen helpottuu. Ajattelin muuten, että oltaisiin pojan kanssa yhdessä tusseilla koristeltu pääsiäismunia, mutta herra totesi hyvin nopeasti, että ei ole hänen juttunsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!