20.4.2017

LuKLabelin Muistojen kortit

DSC_4433
DSC_4432
DSC_4431
"Kun kuulin sinusta ensimmäisen kerran, 
sait minut hymyilemään, 
kun näin sinut ensimmäisen kerran tiesin kaikella aikaisemmin tapahtuneella olleen tarkoituksensa." 

Nyt ne ovat täällä, LuKLabel Design Teamin ensimmäinen tuote, Muistojen kortit! Itse en näistä kovin suurta kunniaa voi ottaa, minun roolini pääpaino on muissa jutuissa. Mutta Design Team on näissä ollut vahvasti mukana. Yksi on ottanut upeat kasvikuvat, tekstejä ja ulkonäköä on pyöritelty yhdessä ja niin edelleen.

Milestone-kortteja on jo näknyt jonkin aikaan, niin raskaus- kuin vauva-ajan. Haluttiin kuitenkin lähestyä tätä vähän erilaisella otteella ja erottua joukosta himean erilaisilla korteilla, jotka myös nimettiin Muistojen korteiksi eikä milestone-korteiksi. Kortteihin haluttiin myös monikäyttöisyyttä, joten samasta pakasta löytyy sekä odotus- että vauva-aikaan kortteja. Kaikki kortit ovat kaksipuoleisia, joista osa käy molempiin. Lisäksi löytyy neljä erikoiskorttia, joissa mieleikuvitus on rajana. Kortteja voi käyttää myös osana sisustusta, ja luulenpa että yksi korteista voi löytää paikkansa meidän makuuhuoneesta joko osana tauluseinää tai sitten seinään rakennetusta "kolosta".

Nämä ihanat kortit ovat aluksi myynnissä vain Lapsimessuilla tulevana viikonloppuna, joten jos siellä liikut niin kurkkaappa osasto 6m41. Myöhemmin tulevat nettikauppaankin, mutta siitä ajankohdasta en osaa yhtään sanoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!