26.4.2017

Kosmetiikkalöytöjä laivalta

DSC_4452
DSC_4454
Perjantaina lähdettiin Itämeren aalloille meidän mammaryhmän kanssa, ihan vain me äidit keskenämme. Syötiin hyvin (aivan liikaa), höpöteltiin ja viljeltiin meidän hurttia huumoria. Kulutettiin vähän tanssilattiaa ja pelattiin voitokkaasti bingoa.

Itselle tulee ostettua hyvin vähän kosmetiikkatuotteita, ja vaikka kuinka kehutaan laivojen edullisuutta, niin eivät markettitavaroiden hinnalle mitään mahda. Ja sieltä markettien hyllyiltä minä omat kosmetiikkatuotteeni pääsääntöisesti hankin. Ei siinä, etten pitäisi "kunnon tuotteista", ne ovat ihania! En vain raaski käyttää sellaista rahamäärää rasvoihin yms. Ja muutenkin olen liian laiska eri tuotteiden käytössä. Kyllähän sitä silmänympärysvoidetta olisi pitänyt jo hyvä tovi käyttää, mutta eipä sitä minun kokoelmistani löydy. Eikä erikseen päivä- ja yövoidetta, vaikka sekin varmasti ihan hyvä olisi. Jotenkin kummasti tämä(kin) on päässyt repsahtamaan erityisesti lasten jälkeen. Vaikka omasta ulkokuoresta olisi erityisen tärkeää näiden ruuhkavuosienkin keskellä huolehtia.

Käteni ovat äärimmäisen kuivat. Varsinkin etusormet ja peukalot. Käsiä tulee pestyä hirmuisen monta kertaa päivässä. Vielä en ole täydellistä rasvaa käsiini löytänyt, tosin joku joskus sanoi, että pitäisi myös huolehtia sisäisesti hyvästä nestetasapainosta ja öljyjen saannista. Laivan kosmetiikkaosastolla silmiini osui nämä nätit putelit ja niiden sisältöjen tuoksut. Nappasin testiin käsivoiteen että suihkuöljyn, joka pitäisi olla parempi vaihtoehto pesuaineelle jos iho on hieman kuiva. Valikoimassa oli vielä vaikka mitä, mutta enpä näille oli oikeasti tarvetta, molemmat kun olivat loppumaisillaan.

Onko teillä kokemuksia Rituals -tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!