18.2.2017

Viikon kukat

DSC_4251
DSC_4250
Karttapallon lisäksi messuilta tarttui mukaan nippu eukalyptyksen oksia. Olen jo tovin niitä ihaillut sosiaalisessa mediassa, mutta aiemmin en ole niitä itse ostanut. Aluksi oksat olivat kahdessa maljakossa, mutta saatuani muutaman orkidean kukan (ilman oksaa), päätin yhdistää eukalyptyksen ja orkidean pyöreään maljakkoon. Lopputulos on juuri minunlainen, tykkään kovasti!

Kukat tuovat iloa silmälle ja mielelle, ja olenkin ajatellut ostavani jotain leikkookukkia joka viikko ilahduttamaan viikonloppua. Nyt tuli ainakin kaksi viikkoa yhden hinnalla, niin hyvissä voimissa vielä ovat, että turha niitä on vaihtaa. Olisi ihanaa käydä oikein kukkakaupassa, mutta meidän pienessä kunnassa ei sellaista ole, harmi. Eikä työmatkan varrellekaan osu, mutta ehkäpä silloin tällöin tulee ihan kukkia varten lähdettyä muualle kauppaan. Onneksi nykyisin pienimmissäkin marketeissa on ainakin tulpaaneeja, meidän paikallisessa usein myös joku ruusukimppu.

Iloa viikonloppuunne!

Linking Kukkailottelua

4 kommenttia:

  1. Kaunista! Itsekin olen vastikään ihastunut eukalyptuksen oksiin. Ne tuntuvat olevan todella kestäviä. Yleensähän leikkokukat lakastuvat alle viikossa, mutta tuo kasvi kestää esim. gerberan kanssa vaikka miten pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuntuu kyllä todella kestävältä, ja ainahan voi siitä kukkia vaihtaa.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!