8.2.2017

LuKLabel Design Team

DSC_4199
DSC_4198
DSC_4194 DSC_4192
DSC_4190
DSC_4186
No nyt on jännittäviä uutisia kerrottavana! Oletteko kuulleet LuKLabelista, uudesta suomalaisesta brändistä sisustuksen ja lasten tuotteiden saralla? LukLabel haluaa ottaa meidät tavalliset tallaajat mukaan kehitystyöhön ja suunnitella tuotteita asiakastarpeiden mukaan. Ja tätä silmällä pitäen on muodostettu LuKLabel Design Team. Hieman ennen hakuajan päättymistä rohkaistuin ja laitoin itsekin hakemuksen matkaan. Ja koska siitä kirjoittelen, niin arvanette miten sen kanssa kävi. Projektia käynnistellään juuri, mutta tämä mielenkiintoinen matka näkynee sekä blogin että instagramin puolella jatkossakin.

Projektia on takana parisen viikkoa, ja ideointi on ollut melkoista! Vielä en osaa sanoa ideoinnin lopputuloksesta mitään, mutta joskus LuKLabelin valikoimasta voi löytyä tuote, jota olen ollut ideoimassa. Me Design Teamiläiset olemme heitelleet erilaisia ideoita LuKLabelin kasvavaan tuotevalikoimaan ja yhdessä miettineet mille voisi olla kysyntää. Mistä itse pitäisimme ja mitä olemme kaivanneet.

Seuratkaa ihmeessä LuKLabelia Facebookissa, Instagramissa ja tietenkin omilla sivuillaan, projekti näkyy myös siellä. Kuvissa muuten vilahtaa LuKLabelin Kuviopalapelit, jotka posti tänään meille kantoi.

LukLabel Design Team, made in fearless

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!