30.1.2017

Uutta ilmettä yläkertaan

Meidän yläkerran kalustus sai yhtenä sunnuntaina pientä piristystä kun kävin Ikeassa. Alunperin olin ajatellut tuota Vittsjötä alakertaan, mutta niitä olisi tarvittu kaksi rinnakkain, enkä ollut lainkaan varma siitä ratkaisusta. Alakerran osalta päädyttiin ihan muuhun, mutta johonkin tuo kaunis hylly oli saatava. Mielestäni se sopii kuin nakutettu tuohon yläkerran tilaan.

Vielä se on melko alaston, mutta se ei oikeastaan häiritse. Nyt kun se ei täysin tyhjä ole. Koska yläkerta on tavallaan lasten valtakuntaa, ajattelin somistaa hyllyä sitä silmällä pitäen. Osto- ja myyntiliikkeestä löysin nuo kirjat 60-luvulta, Tarzania ja Peppiä. Ne sopivat hyllyyn ja tilaan ulkonäöllisesti, mutta niitä voi myös käyttää lukemiseen. Haluan kotiimme myös joitakin vanhempia yksityiskohtia, nämä olkoot yhdet sellaiset.

Viherkasveja meillä ei ole vielä ollut, yksi orkidea tv-tasolla. Yläkerta sai kauppareissun yhteydessä pienen viherkasvin hyllyn päälle. En millään muista sen nimeä, taisi alkaa p-kirjaimella. Mutta vettä viikon tai kahden viikon välein, joten sopinee minun viherpeukalolleni. Ennen ostostani kyselin vielä floristilta viherkasvien myrkyllisyydestä, etten ainakaan mitään supermyrkyllistä yläkertaan osta.

Olin varma, että haluan tähän myös mustavalkoisen karttapallon Clas Ohlsonilta, mutta se ei mielestäni näyttänyt niin hyvältä kuin kuvissa. Mutta väritykseltään ja teemaltaan se olisi topinut tuohon täydellisesti. Vaikka mietin kyllä voinko laittaa mustavalkoisen karttapallon kun siinä ei ole värejä kertomassa muodoista jne. Ammatti puskee läpi.

Noh, kiirettä ei ole. Nyt annetaan ajatusten muhia, ja katsotaan jos jotain sopivaa tulee vastaan.

2 kommenttia:

  1. En aluksi edes tajunnut, että tuo on Ikeasta! Näyttää paljon kalliimmalta ;) Ihanat muuten nuo taulut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tuo on ihan superhalpa! Enpä minäkään ensikohtaamisella olisi arvannut Ikean tuotteeksi. Kiitos!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!