3.1.2017

Kiitos 2016, tervetuloa 2017

2016 oli aivan erityinen vuosi. Sen ehdottomat kohokohdat ovat tyttären syntymä ja muutto omaan taloon, jota on hartaudella rakennettu.

Vuoteen sisältyi paljon riittämättömyyden tunnetta, oman jaksamisen epäröintiä, huolta pienemmän lapsen terveydestä, väsymystä ja ties mitä. 

Rakkaita vanhoja ystäviä, kasa uusia mahtavia ystäviä. Liian vähän yhteistä aikaa miehen kanssa, ihania hetkiä perheenä. 

Vuosi 2017, mitäköhän se tuo tullessaan? Lupauksia en ole harrastanut, mutta joitakin toiveita ja tavoitteita olen keksinyt. Toivon löytäväni työpaikan, vakituinen olisi tietenkin jotain aivan uskomatonta, peräti niin uskomatonta etten oikein usko sen mahdollisuuksiin. Mutta mahdollisimman pitkä sijaisuus olisi loistava. Tavoittelen myös parempaa oloa itselleni. On aika kaivaa minä esiin täältä äitiyden seasta. Kunhan vain pysyisin tavoitteessani.

Vuoden 2016 luetuimmat postaukset kuvastavat myös hyvin vuoden eri tapahtumia. Kolmanneksi luetuimmaksi postaukseksi nousi Unelmien koti: betonitaso osa 1. Enkä yhtään ihmettele. Betonitaost ovat olleet jonkin aikaa pinnalla, mutta itsekään en niistä kovinkaan kattavia postauksia löytänyt kun tasoja mietittiin.

Toiseksi luetuin oli Unelmien koti: Tarjouksia, tarjouksia, joka on kirjoitettu peräti vuonna 2014. Täytyy myöntää, että tässä kohdin hieman epäilyttää analyticsin toiminta. Mutta niin se sanoo. Muut talonrakentajat sitä lienevät ainakin klikkailleet.

Luetuimmaksi nousi Kun äidin sydän särkyi. Kirjoitus ja asia, joka saa kyyneleet edelleenkin nousemaan silmäkulmiin, vaikka tilanne on ollut täysin toinen jo kauan. Nyt jo kysellään, koska pääsee päiväkotiin.

Kiitos teille vuodesta 2016! Toivottavasti jatkatte mukanani vielä vuonna 2017.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!