12.1.2017

Joulunjälkeinen sisustustyhjiö

Nyt kun koti on riisuttu kaikesta jouluisesta, näyttää se jotenkin oudolta. Laitoin joulua kotiin innoissani ja idea tuntui olevan liikaakin siinä ajassa toteutettavaksi. Ja nyt pää lyö tyhjää. Varsinkin kuusen paikka on kovin tyhjä. Siihen täytynee hankkia jokin suuri viherkasvi tai jalkalamppu. Luultavasti viherkasvi. Sohvatyynyiksi kaipaisin jotain talvista, valkoista ja pehmeää, ehkäpä jotain karvaistakin. Ja joku kutsuva viltti. Vielä vähän talven taikaa, ennen kuin kevät pääsee valloilleen.

Tytön huoneen suhteen on jo joitakin ideoita. Jahka hoitopöydän saa sieltä pois. Tyttö sai joululahjaksi kummeiltaan aivan ihanan taulun, sille täytyy tehdä paikka. Joten ehkäpä kaksi tauluhyllyä allekkain. Haaveilen myös tiipiistä, se sopisi täydellisesti tytön huoneeseen.

Vähän aikaa sitten näin ihanan toteutuksen vanhoista ikkunanpokista, sellaisestakin haaveilen. Mutta en tiedä mihin sen laittaisin. Mutta se sopisi täydellisesti tuomaan vähän särmää kotiimme.

Kellon kaivoin kaapin pohjalta, nyt sille on löytynyt paikka. Juuri siitä, missä sähköjohdot menevät. Mutta sen ehkäpä saa siihen, kunhan se laitetaan tarpeeksi korkealle, jolloin johdot menevät syvemmällä. Kellon halkaisija on kuitenkin 50cm, joten ei sitä liian korkealle tarvitse laittaakaan. Katsotaan kuinka käy.

Yksi huone on vielä aivan alkutekijöissään, sinne pitäisi ehdottomasti saada kattovalaisin! Mutta täydellistä ei ole vielä löytynyt. En oikein tiedä mitä haluan, ja miehellä taas on itse polttimon suhteen hyvinkin tiukat kriteerit. Jotka rajaavat hyvinkin tehokkaasti kivoja vaihtoehtoja pois.

Jonkin senkki tai vastaava tarvitaan alakertaan täyttämään tyhjää tilaa. Jokin kapea. Mutta tästäkään ei ole hajuakaan.

Kaikista eniten kaipaan kuitenkin sisustussponsoria. Tämä on nimittäin loputon suo. Että jos joku upporikas haluaa luopua osastaan, jotta yksi sisustusvimmainen voi toteuttaa itseään, niin ilmianna toki itsesi. Ihan rohkeasti.

4 kommenttia:

 1. Sama ongelma täällä, kuusi oli kaunis ja nyt sen paikalla on ammottava aukko.... no tavaraa toki on liiaksikin, mutta kun mikään ei oikein iske!

  Prinsessalle tiipii olisi hauska ja varmasti prinssitkin tykkäisivät!! Se edellinen kun teillä oli Porissa oli kyllä aivan ihana.

  Ps. Kauan haaveilemani tuolit saapuivat, odottavat kokoajaa(????).. saas nähdä onko vielä tyhjiötä vai käykö taas niin että pari muutakin huonekalua pitäisi päivittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, tuolit!

   Porin teltta koki muistaakseni jonkin tapaturman muutossa, mutta kaapin perukoilla se jossain. Mut ihan väärän värinen ;)

   Poista
 2. Teillä on taitava ompelia lähipiirissä jos runko kunnossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun ei mennyt kankaat. Se oli joku niistä pystytyskepeistä.

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!