4.1.2017

Hei hei joulukuu, tervetuloa tammikuu!

Vuoden luetuimmat postaukset jo julkaisinkin, mutta palataan vielä hetkeksi joulukuuhun. Joulukuuta voisi kuvata sanalla jouluinnostus. Ensimmäistä kertaa pääsin laittamaan joulua taloomme ja olin enemmän kuin innoissani. Poikkeuksellisen paljon diy-juttuja, teemalla superhelppo. Postauksia tuli julkaistua yhteensä 11. 

Kolmanneksi luetuimmaksi nousi Hyvää itsenäisyyspäivää! Meillä ei juurikaan ole itsenäisyyspäivää ole juhlittu, mutta halusin pikkuisen panostaa ruokailuun. Ja kyllä ajattelin itsenäisyyspäivää hieman juhlistaa. 
Toiseksi luetuin teksti oli Superhelpot kynttilänkoristeet. Havut olivat ehdottomasti tämän joulun juttu! Ja veikkaan, että ne näkyvät meidän kodissa ensi joulunakin. Niin helppoa ja superkaunista! 
Luetuimmaksi nousi Meidän koti jouluasussaan. Jouluasun ehdoton ykkönen oli kuusi. Kynttilöitä poltettiin paljon (ja se saa kyllä vielä jatkua) ja kukatkin toivat jouluntuntua kotiin. Mutta voisihan se vieläkin enemmän näkyä. En kuitenkaan ole mikään yltäkylläisyyden ystävä, joten hillitysti joulu meillä jatkossakin näkyy. Vielä koristelut ovat paikoillaan, ainoastaan kukat yksitellen häipyvät kuvasta. Nuutinpäivänä sitten viimeistään riisutaan joulu pois, mutta vielä ei ole kiire. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!