27.12.2016

Meidän koti jouluasussaan

Niin se joulu tuli ja meni. Aatto vietettiin kotosalla ja päiväuniven jälkeen saatiin vieraita meille. Kaikki joulut me olemme ajalleet sinne ja tänne sukuloimaan, ja tänä vuonna halusin hieman rauhoittaa menoa. Se tuntui hyvältä. Aatonaattona kun koti oli siivottu ja kuusi koristeltu, päätin hieman kuvailla miltä meidän kotimme näytti ensimmäisenä jouluna.

Kuusi ostettiin omalta kylältä viljelijältä, ja se on upea! Korkeutta sillä on kolmisen metriä ja se on juuri sopivasti! Eihän tuossa katto vastaan tule, mutta menisi ehkäpä vähän överiksi korkeampi kuusi.

Yläkerran pikkukuusi sai itse asiassa lähteä kuvaksen jälkeen, ja sen tilalle siirtyi valkoinen amaryllis. Tuo pikkukuusi on ollut sisällä marraskuun alussa olleista babyshowereista asti, joten sitä päin ei tarvinnut kuin katsoa ja neulaset varisivat. Yläkerrasta löytyi muutama jouluinen sohvatyyny ja tuossa lyhdyssä on metsän eläimiä lumisessa metsässä. Ihastuin tuohon ideaan! Lisäksi lasten huoneista löytyy molemmista omat tontut.

Alakerran näyttävin joulukoriste on tietenkin kuusi. Lisäksi täälläkin on sohvalla jouluiset tyynyt. Täällä vielä odotetaan pulkkakelejä, joten tuo talja on on saanut loikoilla sohvalla joulukorttikuvausten jälkeen.

Lisäksi kynttilöitä on ollut siellä täällä ja niitä on polteltu ahkerasti pitkin talvea. Jouluksi valkoiset kynttilät vaihtuivat punaisiksi muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Ajattelin vielä erikseen kirjoitella joulukattauksesta, joka ei näissä kuvissa näy. Sen voin sanoa, että olin siihen supertyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!