14.12.2016

Joulukortti 2016

Tänään on viimeinen päivä, jolloin joulukortit voi lähettää joulupostimerkillä. Senpä takia ajattelin näyttää teille miltä meidän joulukortti tänä vuonna näyttää. Siitäkin huolimatta, että sitä eivät vielä kaikki vastaanottajat ole saaneet. Mummeille, kummeille ja muille vastaaville tiedoksi, että mikäli kortti vielä teiltä uupuu, saatte sen kun seuraavaksi nähdään. Minulla nimittäin kävi pieni ajatuskatko. Muistattehan kun kerroin niistä joulukorttikuvauksista täällä? Noh, tavallinen kuvahan on suorakaiteen mallinen. Ja minä kiiruissani ostin neliön malliset korttipohjat ja kuoret. Joko arvaatte? Eihän valokuva sovi siihen kuoreen. Joten yhdeksän korttia toimitetaan henkilökohtaisesti.

Eihän tuo mikään iso juttu ole, mutta itse kyllä nautin suuresti kun joulukortteja alkaa tipahdella. Toistaiseksi niitä on tullut vasta yksi, sekin jo viime viikolla. Kuorellisista korteista katson aina käsialaa ja arvuuttelen lähettäjää. Kuorettomissa korteissa yritän olla näkemättä lähettäjää, ja kohdistan katseeni osoiteriville arvuutellakseni keneltä kortti on. Kyllähän sitä jo melko hyvin käsialat tunnistaa, vaikkakin joukosta löytyy muutama hankalampi.

Posti tulee yleensä päiväuniaikaan, ehdin hyvin hipsuttelemaan laatikolle. Olen muutenkin hieman postifriikki, vaikka harvoin sieltä mitään muuta tulee kuin ilmaisjakeluita ja laskuja. Mutta aina se on vähän kutkuttavaa odotella mitäköhän laatikosta tänään löytyy. Ja ihan parasta on se, kun sieltä tulee jotain odottamatonta. Täytyisi varmaan itse aina silloin tällöin lähetellä pieniä ylläreitä, varmaan ne lämmitävät muidenkin kuin minun mieltä.

Tunnustautuuko joku muu samanlaiseksi posti-intoilijaksi?

4 kommenttia:

 1. Joulun alla itse kans juoksen postilaatikolle odottaen kortteja, eilen ei tullut postin postia, joten piti käydä kaksi kertaa katsomassa että onko postiauto käyny :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meille oli tipahtanut peräti kolme korttia, eiköhän teidänkin laatikkoon ala hiljalleen niitä tipahdella.

   Poista
 2. Vinkiksi: Jos enemmän lähettää, löysin tavan, jolla säästää varsin paljon pakettien lähetyksissä: www.shipit.fi
  Terveiset!
  Heidi

  VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!