28.12.2016

Joulukattaus 2016

 
Siinä se on, meidän joulukattaus. Katoin pöydän valmiiksi aatonaattona ja ruokailut ennen aaton päivällistä syötiin saarekkeen ääressä. Olen todella tyytyväinen kattaukseen! Kaikki ruuat katettiin saarekkeelle ja ruokapöytään päätyi ainoastaan viinipullot. Mieshän tyrmäsi tuon asetelman heti, kun eivsiinö kuulemma mahdu syömään. Tässä vaiheessa muutama terävä katse suuntautui miehen suuntaan. Mutta mielestäni siinä mahduttiin aivan loistavasti ruokailemaan. 

Pöydän keskeltä löytyi kynttelikkö, jonka sisällä oli väritykseen sopivia joulupalloja. Pihalta kävin hakemassa hieman havuja, joiden sekaan sijoittelin valkoiset lumipallokynttilät ja punaiset joulupallot. Lautaset olivat katettuna pöydässä, ja niiden päällä olivat kankaiset lautasliinat. Haarukka ja veitsi löytyivät lautasliinan sisältö ja kokonaisuus kruunattiin vielä Aarikan Helmi-renkailla. Aikuisille katettiin vesi-, punaviini- ja valkoviinilasit, pojalle vain vesilasi. Lautaset ovat Arabian Lumi-sarjaa (rakastan!) ja lasit Iittalan Essenceä. Leipälautaset isoäidiltä saatua Kastehelmeä. 

Mitä tykkäätte? 

Pahoittelut surkeasta kuvalaadusta! Voitteko uskoa, että kattauksesta ei tullut otettua yhden yhtäkään kuvaa kameralla?! Ja tuo iPhonen laatu ei kyllä kestä näin suuria kuvia. Ja leipälautasetkin siirsin lopulliseen kattaukseen oikealle paikalleen kun huomasin virheeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!