19.11.2016

Joululahjahaaveilua

Tyynyt Mayn | Lautasliinat Balmuir | Kastehelmi-tuikut | h&m pussilakanat 
Michael Kors -olkalaukku | SOMA Original -rukkaset 

Koska olen jo täysin joulutunnelmissa, haaveilin hieman mitä minun olisi kiva löytää kuusen alta. Koska ainahan saa haaveilla. Toiveissa on juttuja kotiin ja juttuja itselle. 

Ensimmäisestä kollaasista löytyy sisustushaaveita. Nuo Mayn tyynyt ovat aivan ihania! Ne olisi mukava pedata sängyn päälle muistuttamaan ihan vain tästä hetkestä. Makuuhuonehaaveisiin kuuluvat myös uudet lakanat. Esimerkiksi h&m pellavaiset lakanat olisivat ihana lisä lakanoihin. Myös muotoonommellut parivuoteen aluslakanat olisivat tervetulleita, niitä on aivan liian vähän. Haaveilen kankaisista lautasliinoista, näissäkin pellava miellyttää. Kuvaan päätyivät Balmuirin liinat, mutta löytyipä näitäkin h&m valikoimasta. Meillä on 8-10 hengen pöytä, ainakin sen verran niitä olisi kiva jossain vaiheessa omistaa. Kastehelmen tuikkukipot ovat valloittavia, ja nyt joulun alla haaveilen kirkkaista ja punaisista. Niitä voisi myös yhdistää samaa väriä oleviin kivituikkuihin. 

Toinenkin kollaasi täyttyi kodin tavaroista, niistä taidan nyt eniten haaveilla. Lasinaluset meiltä puuttuu vielä kokonaan, ja välillä olohuoneen pöydästä löytyy rinkula. Verso Designin Rinki -aluset ovat pehmeää materiaalia, ei tarvitse huolehtia naarmuista. Oiva -teepannusta olen haaveillut kauan, saisi kyllä olla vetoisuudeltaa isompi, tuon 0,7 litraa juo ihan yksinään. Asuntomessuilla näkyi useassa kohteessa tuo Eva Solon karahvi, johon saa tikkuun laittaa mitä haluaakaan makua tuomaan. Ihastuin tähän karahviin messuilla. Vilttejä ja peittoja on niin paljon! Tämä Design Housen Curly on ihana, myös KUI Designin Turku -peitot ovat kivoja.

Ihan itselleni haaveilen jostain pienestä sievästä crossbody laukusta. Tuo Korsin kaunokainen sopisi hyvin isomman kaverin viereen. Joko kauniin konjakin värisenä tai aina toimivana mustana. Todelliseen tarpeeseen tulisivat esimerkiksi kauniit SOMA Originalsin nahkarukkaset. Minulla ei oikeasti ole yksiäkään lämpimiä hanskoja. Lasten kanssa tulee kuitenkin ulkoiltua kylmälläkin ilmalla, kyllä äidinkin varusteiden pitäisi olla kunnossa. Omalla haaveilulistalla on myös erilaiset lahjakortit. Olen todella huono sijoittamaan itseeni, joten esimerkiksi lahjakortti kauneushoitolaan tai vaatekauppaan toimivat minulla aina. Voitteko muuten uskoa, että tytön syntymän jälkeen (8kk) minulla on mennyt viidet (5!!!) farkut polvista puhki. Kolmet näistä olivat vanhoja, mutta kahdet uusia. Vaatekaapista ei siis löydy yksiäkään ehjiä farkkuja. 

Myös ravintolalahjakortti olisi oiva lahja meidän talouteen. Turussa on monia mahtavia ravintoloita, joissa kelpaa syödä. Kaskis on vielä testaamatta, mutta Pinella, Tintå, Blanko monien muiden kanssa ovat loistavia ruokapaikkoja. Tällainen lahja tulisi käytettyä miehen kanssa, siitä on tovi kun viimeksi olemme olleet ravintolassa (tai missään) ilman lapsia. 

Myös ne perinteiset hajuvedet, rasvat, suklaat, lakritsit, viini toimivat paremmin kuin hyvin! Isänpäiväksi ostin miehelle LIQ moon -lakritsia ja se oli superhyvää! Niitä makuja oli vielä lisääkin, ehdottomasti haluan niitä maistaa.

Kliseisesti odotan eniten joululta leppoisaa tunnelmaa, mukavaa yhdessäoloa ja herkullisia ruokia. Tänä jouluna saa taas syödä kaikkea mahdollista kun ei ole raskauden mukanaan tuomia ruokarajoitteita. Meillä joulut ovat olleet melkoista menoa paikasta toiseen, ja tänä vuonna toivon rauhallisempaa tahtia. Aaton osalta aikataulutus alkaa olla selvä, ja uskon sen olevan aikaisempia vuosia rauhallisempi.

Mitä teidän toivelistaltanne löytyy, joko on pukille kirjoitettu? 

7 kommenttia:

 1. Ei mielellään Tönöön lisää tyynyjä, tuikkukippoja, teepannuja, karahveja eikä peittoja.... Kiitos....

  VastaaPoista
 2. Veikkaan että ensimmäisen kommentin kirjoittanut ei ymmärtänyt suoraa vihjettä. Rouva syömään ja hemmotteluun, kera uuden käsveskan ja tuoksun!!! Ootte ihania, puss puss :)

  VastaaPoista
 3. No eipähän tulisi Tönöön lisää romuja...

  VastaaPoista
 4. Kattelin alkuun, että onpas haaveilua kyl :) En odota kummempiaa..sitä et ollaan terveitä, ei stressiä, lapset käyttäytyis rauhallisemmin(kuin esim. Tänään), toivon, että lahjat mielyttävät heitä ja osaavat arvostaa aikaa, jonka vietämme heidän kanssa ympärivuoden eikä vain jouluisin..siksi en koe tarvetta lahjoa. Itselleni toivoisin energiaa, jaksamista ja iloa noin yleensä ja sitä, että tuleva synnytys sujuisi hyvin turvallisesti ja leppoisasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuota energiaa, jaksamista ja pitkää pinnaa kun saisi lisää! Jotenkin tuntuu, että niitä pitäisi olla oma varapankki, josta tarpeen tullen voisi napata lisää!

   Ihania päiviä teille ja tsemppiä synnytykseen!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!