10.11.2016

Jouluiset babyshowerit

Meillä vietettiin eilen babyshowereita jouluisella teemalla. Juhlittava oli tulossa pikkujouluihin,eikä vauvan sukupuoli ole tiedossa, joten siitä se teema-ajatus sitten lähti. Muutama klikkailu Pinterestin maailmassa, ja olin tohkeissani teemasta.

Väreinä pidettiin jouluiset punainen ja vihreä, jotka näkyivät sekä vaippakakussa että syötävässä kakussa. Kävin "kuusimetsällä" omalla pihalla, ja kaadoin tuollaisen pienen kuusen pöydälle koristeeksi. Se sai oksilleen teeman mukaisesti punaisia palloja. Sekä saarekkeessa että ruokapöydällä paloi punaisia kynttilöitä, ja Uskomattomasta Pallopuodista haettiin vielä upea kuplavana teemäväreillä. Keittiöpyyhkeeksikin vaihdoin joulunpunaisen pyyhkeen.

Syötävät hoidettiin nyyttäreinä ja minä näpertelin kakun. Kauneusvirheitä siihen tuli, mutta teema näkyi siinä mielestäni kivasti. Ja kliseisesti sanottuna virheistä oppii. Välttämättä ei kannata päällystää väsyneenä iltamyöhäisellä kakkua. Kakun lisäksi sain vielä idena marenkijoulukuusista, joita tein muutaman pikaisesti.

Höpöteltiin ja syötiin hyvin, yksi pieni tietovisa ja pakettien availua. Ei siihen muuta tarvittu.

Koti sai ylleen hieman joulun tunnelmaa, ja jouluinen sisustus alkaa hiljalleen hiipiä kotiimme. Onpa ihanaa saada laittaa joulu ihkaensimmäistä kertaa taloon. Aiemmin olen laittanut muutaman koristeen sinne tänne, mutta nyt kyllä haluan ensimmäisen joulukuusen omaan kotiin.

2 kommenttia:

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!