17.11.2016

Joulu hiipii sisustukseen

Minulla oli hyvä syy tuoda kotiimme hieman joulun tuntua kun vietimme babyshowereita jouluisella teemalla. Nuo muutaman pikkujutut jäivät esille, ja sormet syyhyten odotan koska voi laittaa lisää. Kaapissa on valmiiksi jokunen jouluinen sohvatyyny. Vaikka olenkin aina ollut jouluihminen, ei sitä aiemmin ole juurikaan kotona näkynyt. Muutama punainen kynttilä on ollut esillä ja muutamat valot. Nyt omassa talossa tunne on täysin eri! Intoa puhkuen odotan joulun sisustamista, ihastelen kaikkea mahdollista jouluhärpäkettä kaupoissa ja mietin jo kuusen koristelua. Aikamoisen panostuksen tuo kuusi näin ensimmäisenä vuotena vaatii, eihän meillä ole kynttilöitä, jalkaa, mattoa tai mitään. Eilen ostin johdottomat kynttilät (päätin panostaa, nehän menevät vuosikausia), latvatähtikin tarttui matkaan ja palloja ja nauhoja ostin jo aiemmin.

Meidän jouluvärit ovat tänä vuonna punainen, valkoinen ja hopea. Olipa muuten vaikeaa päättää latvatähden väri! Niitä kun oli sekä hopeisia että kultaisia. Kultainen on perinteisempi, hopea taas modernimpi. Ja tänä vuonna meillä on hopeaa, joten hopea tähti sopii siihen. Mutta toisaalta kultainen on mielestäni se perinteinen latvatähden väri. Ja tätä pohdin kaupassa melkoisen tovin. Kunnes mies tokaisi, että kyseessä on neljän euron tuote, osta vaikka molemmat. Päädyin kuitenkin yhteen tähteen, niitä on kuitenkin joka vuosi myynnissä.

Joko teillä on aloitettu joulukoristelu vai vieläkö joulu saa odottaa? Vai saako joulu tulla ja mennä menojaan ilman mitään muutoksia kotona?

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä :) Ei liikaa. Meillä taitaa sattumalta olla samat värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin varsinkin punainen on minulle ehdoton jouluväri :)

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!