25.11.2016

DIY joulukalenteri

 
Muutama luukku kalenterista vielä uupuu, mutta ajattelin jo tässä vaiheessa kertoa teille minkälainen kalenteri meidän kolmevuotiaalla on tänä vuonna. En löytänyt mistään sopivaa, netistä löytyi yksi kaunokainen, mutta en kuitenkaan täysin vakuuttunut siitä.

Halusin kalenteriin jotain pientä kivaa, mutta myös yhteistä tekemistä. Joten päädyin ostamaan pikkuisia lahjuksia ja keksimään pientä touhua. Miehellä on melko kiireinen joulukuu, joten aikamoinen sovittelu oli saada kalenteri toimimaan. Pojalle on luvassa luistelua, pipareiden leipomista, leffailtaa, reissu HopLopiin tai Mehukatti-maailmaan, yllätyspäivä äidin kanssa, yllätyspäivä isin kanssa, kuusenhakureissu ja joulusaunan valmistelua.

Paketeista taas löytyy junaradan paloja, pastilleja, pikkuinen Muumi-kirja sun muuta pientä. Nyt pitäisi vielä keksiä paikka kaleterille. Ihan vain tuollaisen kasan ajattelin johonkin laittaa, josta sitten poimitaan aina oikea luukku. Voi että kun odotan, että pääsen katsomaan kun Joonatan pääsee availemaan luukkuja!

2 kommenttia:

  1. Voisiko nuo laittamaan jonnekkin roikkumaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitäkin mietin, mutta en ole ainakaan vielä vakuuttunut siitä. Ajattelin josko maalaisi oksan valkoiseksi ja siitä asettelisi roikkumaan. Hmmm, täytyy vielä miettiä.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!