2.10.2016

Hei hei syyskuu, tervetuloa lokakuu!

Syyskuussa syksyn tulon huomasi monella tapaa. Oli ensimmäisen syysflunssan aika, blogi oli hiljaisempi, palattiin päivähoitoon sun muuta. Taaksepäin katsoessa tuntuu, että syyskuu(kin) sujahti ohi hirmuista vauhtia. Tekstejä tuli julkaistua kymmenen, ja niistä löytyi sisustusta, reseptejä ja höpinöitä. Kaikkea sitä mitä tämä blogi on.

Kolmanneksi suosituin teksti oli Unelmien koti: tekninen tila. Tuo meidän pieni tilaihme, jossa tapahtuu sitä sun tätä välttämätöntä. Ja joista minä en ymmärrä hölkäyksenpöläystäkään.
Toiseksi luetuin teksti summasi yhteen elokuun ja tuo teksti oli Hei, hei elokuu, tervetuloa syyskuu!

Luetuimmaksi tekstiksi ylsi tällä kertaa Salaattia ja sielunhoitoa (sis. arvonnan). Ampiaishyökkäyksen, infekion ja muun hulinan keskellä mammaryhmän tapaamiset antavat tarvittavaa lisäpotkua. Tällä kertaa saatiin nauttia salaattibuffetista ja myös te lukijat pääsitte osallistumaan arvontaan.
 Ps. Me lähdetään lasten ja mummin kanssa pikkuiselle yhden yön minilomalle ja isi jää kotiin. Instagramiin (@rouvay) päivittynee jotain tuosta meidän minilomasta. Arvaattekos minne mennään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!