21.9.2016

Terveisiä flunssatuvalta (ja arvonnan voittaja)

Viimeistään siitä tietää syksyn saapuneen, kun ensimmäinen flunssa kolkuttaa ovelle. Tällä kertaa sain itse kunnian sairastaa ensimmäisenä. Toivottavasti lapset nyt säästyisivät, heillä nyt on ollut ihan tarpeeksi kaikenlaista infektiota ja ampiaishyökkäystä. Kuume ei onneksi ole noussut, mutta veto on myöskin loistanut poissaolollaan. Ja silti tätä arkea on pyöritettävä. 

Ehkäpä syksyn tulon huomaa myös kirjoitusideoiden yht'äkkisen katoamisen myötä. Kesällä juttua tuntui riittävän ja nyt lyö tyhjää. Joten jos teillä on jotain ideoita, otan ne mielelläni vastaan. Kodinsisustus ei myöskään ole toviin edennyt, joten ei ole tullut sitäkään kuvailtua. Mutta piakkoin (toivottavasti) pääsette kurkistamaan meidän makuuhuoneeseen, sillä se on ihan kohta valmis. Ainakin suurinpiirtein. 

Mutta ehkäpä sitten siihen mielenkiintoisimpaan osuuteen, arvonnan voittajaan. Kiitos kaikille osallistujille! Määräaikaan kommentteja tuli 19, joiden joukosta voittaja arvottiin. Tällä kertaa arvonnan suoritti netistä löytyvä arvontakone, vaikka alunperin ajattelin sen toteuttaa lasten avustuksella. Mutta nyt en vain flunssaisena jaksanut askarrella lippuja ja lappuja, vaan mentiin sieltä mistä aita on matalin. 

*Rumpujen pärinää*
 
Tällä kertaa arpaonni suosi Annaa, onnea! Olen sinuun yhteydessä palkinnon toimittamista varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!