4.9.2016

Kesä 2016

Huhtikuussa tein perinteisen (jo toista kertaa) bucket listin kesälle ja nyt kun ollaan virallisesti syksyn puolella, on aika palata listan pariin. Täältä löydät koko postauksen. 

Vie lapset rannalle 
Herkuttele mansikoilla  
 Puhaltele saippuakuplia pojan kanssa 
Vietä perheen kanssa eväsretki ulkona 
Metsäretkeile 
Käy poimimassa mansikoita pojan kanssa 
Lue kirja 
Yritä edes vähän lisätä hedelmiä ja vihanneksia ruokavalioon
Käy Naantalissa 
Vietä aikaa ystävien kanssa 
Kuvaa muistoja 
Vietä rento kesä! 

Hmm. Paljon on tehty, mutta juttuja jäi myös tekemättä. Rannalla ei käyty kertaakaan eikä käyty perheen kanssa eväsretkellä ulkona. Ravintolan terassilla kylläkin, mutta se ei nyt ihan aja samaa asiaa. Kirjaa ei ikävä kyllä tullut luettua (paitsi ilta- ja päiväunisatukirjoja). 

Mökkeiltiinköhän enemmän, en oikein tiedä. Mutta ei ainakaan niin paljoa kuin olisimme halunneet. Muumimaailmassa käytiin ja mansikoitakin syötiin ja poimittiin isovanhempien luona. Teninköhän mustikkapiirakan? Ainakin omia mustikoita kerättiin ja mustikkamarenkipiirakka niistä on leivottu. Kotimetsässä on käyty useinkin ja mökilläkin on käyty metsässä. Mutta metsäretkeä eväiden kanssa ei kyllä tehty. Hedelmiä ja vihanneksia tuli välillä syötyä kiitettävästi salaatin muodossa. Naantalissakin on käyty ja ystäviä nähty, tosin ehkä kuitenkin liian vähän. Kotia on sisutettu kotoisammaksi, mutta sillä saralla riittää vielä tehtävää (ja se on kivaa!). Kuviakin on otettu, mutta rentous on ehkä välillä jäänyt unholaan. 

Oikeastaan tällaisen bucket listin voisi tehdä jokaiselle vuodenajalle! Kyllä jokaisessa on oma taikansa, ei vain siinä kesässä. 

Kiitos kesä 2016! Olit ikimuistoinen ja menit hurjan nopeasti!

Ps. Linkkailin tuohon listaan vielä ne jutut, joista olen blogiinkin kirjoitellut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!