15.8.2016

Viimeinen silaus pojan huoneeseen

Nyt voisi varmaankin sanoa, että pojan huone on täysin valmis. Tällä viikolla laitettiin vielä tauluhylly seinälle ja siihen tauluja koristamaan pojan huonetta.

Ihanat Pikkunorsun tekstit ovat varmaankin noin kaksi vuotta vanhoja, ne ovat vain odottaneet kehyksiä. Kaikki tekstit eivät välttämättä jää pojan huoneeseen, mutta toistaiseksi ne saavat olla siellä. Ihana nallejuliste löytyi Asuntomessuilta, se on Irina K designin Lepohetki. Täydellinen pojan huoneeseen! Halusin ehdottomasti tauluhyllyn, sillä siihen saa hieman jotain muutakin kuin tauluja. Nyt siellä majailevat tossut, jotka sain babyshowereissani Joonatania odottaessa.

Tällä kertaa muistin myös kuvata nuo viimeksi unohtuneet kaapistot. Tuo kamala nojatuoli lähtee vielä pois, en tykkää siitä yhtään! Mies perusteli tuolin jättöä muunmuassa sillä, että siitä tulee imetystuolini. Ja olenhan siinä kyllä imettänyt kun poikaa on pitänyt nukuttaa ja tyttöä samalla imettää. Mutta lähinnä se on telineenä. Satuhetkenä useimmiten pötkötellään sängyssä kahdestaan tai kolmestaan, ja sadun jälkeen heitän kirjan tuolille kun vielä halitellaan ja ollaan kainalossa.

Mitä tykkäätte? Nyt saa laittaa täyden tohinan päälle ja jatkaa Nellan huoneen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!