10.8.2016

Seuraava sisustuskohde: tytön huone

Seuraavaksi haluaisin saada tyttömme huoneen valmiimmaksi, sillä ajattelimme pian siirtää hänet omaan huoneeseen nukkumaan. Hän kun on alusta asti ollut hyvä nukkuja, ja herääkin ylernsä kuuden aikoihin syömään, jonka jälkeen usein noustaan ylös. Vauvan huoneessa ei mitään kovin kummoista tietenkään tarvitse olla, mutta kyllä äiti tykkäisi viimeistellymmästä kokonaisuudesta.

Huoneessa on tällä hetkellä (käyttämätön) hoitopöytä, molempien lasten äitiyspakkaukset täynnä vaatteita, lasten keinutuoli ja sienijakkara. Katosta löytyy ihana Aarikan Reitti-valaisin (jonka polttimosta olemme miehen kanssa eri linjoilla).

Tehosteseinän tapetti on ihana ja melko kirjava. Mattoon valikoitui tuo minttuun ja turkoosin sekoitukseen taittava väri tuosta tapetista. Siinä on suurinpiirtein samaa sävyä, ja toisaalta en halunnut perinteistä täysin vaaleanpunaista huonetta. No onhan niitä muitakin, varsinkin tällä hetkellä.

Haaveilen jostain kauniista pinnasängyn reunapehmusteesta ja lakanoista. Leluille joku kiva säkki, johonkin valkoiset sisustustikkaat ja niihin ehkäpä väreihin sopivat pallovalot. Taulujakin haluaisin, mutta se onkin kinkkisempi juttu. Mihin ihmeeseen niitä laittaisi? Tapetoitu seinä on kirjava, se ei kaipaa lisää kirjavuutta. Muut seinäpätkät taas ovat kovin kapeita ja pieniä, tekevätkö ne tauluille ollenkaan oikeutta.

Auttakaa sisustajaa hädässä, mitä sinä tähän huoneeseen laittaisit? Kaikki ideat ovat tervetulleita!

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää huone! Matto raikastaa kivasti yleisilmettä. :) Mustakin ois ihanaa sisustaa lastenhuone marraskuussa syntyvälle esikoisellemme, mutta kaksiossa on tyydyttävä kasaamaan pinnasänky meidän makkariin. Joskus tulevaisuudessa sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Tiedän tuon tunteen todella hyvin! Esikoisen syntyessä asuttiin kerrostalokaksiossa. Joskus sitten oikein kunnolla!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!